2022
Wooninspiratie op papier; Kom maar hier!
Gepubliceerd: 13-04-2022 Laatste update: 01-05-2022

Onze passie en liefde voor een stijlvol huis en interieur kent geen grenzen. We schrijven natuurlijk dagelijks over de leukste trends voor onze volgers. Maar ouderwets door een papieren woonmagazine bladeren, daar zijn we ook dol op! We gooien deze ook nooit weg.

Wanneer wij namelijk een woonruimte gaan verbouwen, pakken we de woonmagazines er weer bij en maken er een moodboard mee. Ook delen wij papieren woonmagazines vaak met vriendinnen en familie die ook dol zijn op de laatste woontrends. Om daarna deze samen te bespreken en de informatie lekker toe te passen in ons eigen huis.

Op de hoogte van de laatste trends met een woonmagazine

De woonmagazines van Uw Woonmagazine ploffen dan ook al jaren bij de hele redactie op de mat. Wij gaan voor alle vier de uitgaven; Van de badkamer-, keuken- tot de vloerentrends.

inspiratiebrochures1.png

Naast de online inspiratie willen wij de laatste trends ook graag op vertrouwd papier ontvangen. Met een kop thee op de bank door de laatste woontrends van 2022 bladeren, het blijft echt een geniet moment.

Een dikke tip van ons: Doe jezelf dit geniet moment ook cadeau. En houd het niet alleen voor jezelf, doe deze glossy magazines óók iemand anders cadeau. Wij weten zeker, wanneer je deze woongidsen van meer dan 100 pagina’s, hebt doorgenomen ben je helemaal geïnspireerd.

Of het nu badkamer trends, keukeninspiratie, input voor een nieuwe vloer of een knusse haard is. Wij bestellen ze altijd allemaal in één keer. Gegarandeerd vier avonden me-time boordevol informatie over de fijnste woontrends van 2022!

Dus op zoek naar echt alle ontwikkelingen op het gebied van wonen voor 2022 op een rijtje? Voor de keuken, badkamer, vloeren en haarden hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben jouw woonmagazine, of eigenlijk Uw Woonmagazine, al gevonden!  

woonmagazines.png

 

 

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide