1474
Tadaaa! Dé Hornbach woontrends van najaar 2022
Gepubliceerd: 29-09-2022

Er zijn een aantal dingen waar wij heel blij van worden wanneer ze oppoppen in onze mailbox. Nieuwe woontrends en dan ook nog eens van één van onze favo winkels zijn daar een voorbeeld van. Onlangs kregen wij de woontrends van Hornbach voor het najaar van 2022 in onze inbox. Ons hart maakte een sprongetje en nadat we ze hebben bekeken konden we maar één ding concluderen; wij gaan binnenkort naar de Hornbach. Ga je mee?

Hornbach woontrend 2022: Comfort Lounge

7744_ComfortLounge_01_kopiëren.jpg

Hornbach komt bij de woontrends voor het najaar van 2022 met vier varianten en wij kunnen niet kiezen welke wij het leukste vinden. Zo is comfort lounge een trend die we direct naar binnen willen halen, vooral op knusse en gure dagen. Denk aan hout tegen de wanden, zachte natuurlijke stoffen en het gebruik van subtiele retro-elementen. Het biedt een oase van rust tegen de stress van alledag en de steeds snellere digitalisering. De geur van net gemaaid gras, nat hout, en kurk onder de voeten voelen, geven een rust en geborgenheid in je lijf.

inspiratiebrochures1.png

Hornbach woontrend 2022: Deco Club

7744_DecoClub_01_kopiëren.jpg

Kun jij wel een vleugje glamour in je leven gebruiken? Dan is de Deco Club woontrend van Hornbach dit najaar de trend die je zoekt. Met diepe en gedekte tinten en het gebruik van hoogwaardige materialen brengt deze woonwereld pure glamour in jouw huis. Glinsterende elementen, zoals lampen uit messing of gordijnen doorweven met fijne gouddraden, zorgen voor warmte, stijl maar ook gezelligheid binnen deze woontrend van 2022. Deco Club is het bewijs dat elegantie, stijl en donkere kleuren perfect samen kunnen.

Hornbach woontrend 2022: Exotic Island

7744_ExoticIsland_02_kopiëren.jpg

Wonen op een tropisch eiland, wie wil dat niet? Dat snappen ze maar al te goed bij Hornbach met de woontrend van 2022;  Exotic Island. Het intense kleurenpalet en de tropische flair geven deze trend zijn kracht en stijl. De kleuren? Denk aan kobalt-turkoois van de zee, felgroen van de velden, diep-violet van de bloemen, met het groen van de palmbladeren daartussen. Een woontrend van Hornbach voor 2022 die de meest grauwe en grijze dagen omtovert naar een explosie van energie!  

Hornbach woontrend 2022: Welcome Home

7744_WelcomeHome_02_kopiëren.jpg

Last but zeker not least; de woontrend van Hornbach voor najaar 2022 welcome home. Deze trend geeft het gevoel van écht thuiskomen na een lange dag werken. Warme, gedempte roodtinten, zachte tapijten en mild exotische accessoires, misschien wel die je mee hebt genomen tijdens je laatste reis. Deze woonwereld valt op door zijn uitnodigende gezelligheid en de positieve energie, zowel voor jouzelf als voor gasten die je uitnodigt. Het feest begint zodra je jouw knusse én stijlvolle huis binnenkomt.

Kortom, jij begrijpt nu je de woontrends 2022 van het najaar van Hornbach hebt gelezen waarom wij snel richting de Hornbach bij ons in de buurt koersen. Want zoals ze zelf zeggen; er is er ongetwijfeld altijd ééntje bij jou in de buurt!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide