1205
Een Happy Herfst met Intratuin, alle trends op een rij!
Gepubliceerd: 28-09-2022 Laatste update: 16-09-2023

Alle nieuwe woon- en tuintrends op een rij? Daarvan word je toch blij! Zeker wanneer dit ook nog eens van één van je favoriete winkels is. Een dagje Intratuin staat bij ons gelijk aan een dagje uit. Beginnen met wat lekkers in het restaurant en als we écht iets te vieren hebben gaan we zelfs voor de High Tea, aanrader! Om vervolgens heerlijk door de winkel te struinen op zoek naar de mooiste spulletjes. Intratuin is geen trendvolger, maar een trendsetter. Daarom publiceren zij ook altijd dé nieuwe trends voordat een seizoen start. Welke dit zijn voor het najaar van 2022? Wij zetten ze op een rij.

Clear mindset

Clear_Mindset_LR3_kopiëren.jpg

Een trend die we al een tijdje zien en die nog wel even doorgaat; een frisse, heldere en opgeruimde geest. Dit is toch wel de basis voor een fijn bestaan. Denk aan het creëren van balans, zachte en neutrale kleuren en pure producten die uiteraard duurzaam zijn verkregen. Dit alles zorgt voor rust en balans in huis. Een basis waaruit jij de wereld, die soms best chaotisch is, goed aankunt. 

inspiratiebrochures1.png

Fris en cool staan centraal in deze trend, en dat zie je terug in het kleurgebruik. We gebruiken hierbij veel wit, fris blauw en mosterdgeel. Alles om de balans te bewaken in jouw huis. Met deze kleuren zorg je in huis voor een cleane en sfeervolle uitstraling.

Natural Treasures

Natural_Treasures_LR6_kopiëren.jpg

Om nog meer de nadruk te leggen op de connectie met de natuur, is er de trend van Natural Treasures. Ook hier gaan we voor harmonie en balans, maar met meer oog voor de ruwe natuur. Denk aan het gebruik van diepe natuurtinten in combinatie met chique metallic kleuren. Ook is er binnen deze trend aandacht voor vorm, deze zijn bij voorkeur organisch. Een natuurlijke basis met een klein randje van metallic. Dus goud en koper kunnen gebruikt worden, maar ook mosgroen, ruw hout, imitatiebont en natuurstenen potten. Denk aan gevlochten manden en ruw textiel, een trend waarmee we terug gaan naar de basis van de natuur.

Comfy tones

Comfy_Tones_LR_kopiëren.jpg

Dat een huis meer is om alleen af en toe te slapen, dat is een ontwikkeling die we al een tijdje zien. Daar speelt de comfy tones look naadloos op in. Comfy tones gaat voor een moodboosting interieur waar jij je echt fijn en thuis voelt. Een plek om op te laden en nieuwe energie te krijgen. Warme pasteltinten staan hierbij centraal en kunnen gecombineerd worden met okergeel of lila. En natuurlijk mogen zachte kussens van fijne producten niet ontbreken. Dit alles in vriendelijke en ronde vormen. De inspiratie voor deze trend komt uit Japan, dit zul je dan ook ongetwijfeld herkennen wanneer je voor deze stijl gaat.

Bonustip

Calming_Kyoto_LR_1_kopiëren.jpg

Intratuin zou Intratuin niet zijn wanneer ze ons ook nog even een laatste bonustip meegeven. Dit doen ze door middel van het signaleren van een extra trend. Dit is de zogenaamde Calming Kyoto trend. Deze wordt gekenmerkt door items die strak en modern zijn. Ook hebben ze vaak een pure uitstraling. Denk voor materialen aan glas, keramiek, zand textuur, donker metaal, hout of bamboe. Een trend die goed aansluit op de voorgaande trend, maar net weer anders is.

Kortom, genoeg reden om dat dagje Intratuin te plannen met je moeder, vriendin of partner. Zelfs de mensen die niet ontzettend liefhebber zijn van dit soort winkels, zijn met de overheerlijke High Teas ongetwijfeld over te halen.

Lees ook:


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide