5374
Dit zijn dé interieurtrends van 2022, deel 2
Gepubliceerd: 28-02-2022

Online woonspecialist fonQ lanceert nog twee nieuwe woontrends voor dit voorjaar: Fifties Vogue en House of Gray. Eerder dit jaar deelde fonQ al de trends Beige Homage en Solar Therapy. De iconische designbeweging uit de jaren 50 krijgt een nieuwe look van pasteltinten in de trend Fifties Vogue. De allure van een elegant appartement in Parijs wordt vertaald naar de trend House of Gray.

Fifties Vogue: tijdloos Scandinavisch in een pastelkleurig jasje

Ga terug in de tijd met de voorjaarstrend Fifties Vogue. De van oorsprong tijdloze Scandinavische woonstijl met organische, ronde vormen wordt in een nieuw pastelkleurig jasje gestoken. Deze trend kent een breed palet aan lichte tinten van lila, roze en warm oranje tot prachtige blauwgroene tonen. Ga voor een luxe uitstraling door gouden accessoires toe te voegen aan de styling. Vrolijke combinaties met licht hout, grafische patronen en bijzondere kunstobjecten zijn een must in deze trend. We gieten vintage designvormen in de on trend materialen van nu. Denk bijvoorbeeld aan papieren verlichting, een velvet bank en vazen in gekleurd glas. Van deze bonte verzameling aan pasteltinten en bijzondere vormen word je meteen vrolijk!

House_of_Gray_FONQ_002_kopiëren.jpg

inspiratiebrochures1.png

House of Gray: Franse allure met moderne, urban luxe

Dol op Parijs? Laat je meenemen naar een elegant Parisien appartement met de voorjaarstrend House of Gray. De hoge plafonds en grote ramen met luiken zorgen voor de Franse allure die dit interieur uitstraalt. Creëer moderne, urban luxe door grafische vormen te combineren met klassieke elementen. Het kleurenpalet is simpel: deze trend bevat veel grijs, zwart-wit en betontinten afgewisseld met goud en zilver voor het contrast. Zware materialen zoals beton, marmer, zwart metaal en steen zijn hierbij onmisbaar. Het geheel geeft je een minimalistisch modern gevoel met een vrouwelijke touch.

Shop alle items uit deze trends op fonQ.nl


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide