2783
BLOEMEN EN PLANTENTRENDS 2022: Bright and Breezy

In een verharde maatschappij vol desinformatie en polarisatie voelen groepen zich niet gehoord. Er is behoefte aan verbinding, gelijkheid, een gedeelde werkelijkheid, onbaatzuchtig gedrag en inclusiviteit. Na de stressvolle coronaperiode kijken we naar verbindende leiders die onze zorgen wegnemen waardoor we zonder gepieker weer kunnen genieten.

Bright and Breezy in het interieur

Dat onbezorgde genieten, dat doen we in een vrolijk gekleurd interieur. Ongecompliceerde dessins met ruiten, strepen of afbeeldingen van fruit versterken het feestelijke gevoel. Kers op de taart is het groene geluk: bloemen en bloeiende planten geven het interieur dat laatste snufje positieve energie.

bloemen-planten-trends-2022-bright-and-breezy2.jpg

Bright and Breezy in de buitenruimte

Ook de buitenruimte is kleurrijk en vakantie-achtig, waar je geniet en ontspant tussen bloemen en groen. Aanharken hoeft niet, een beetje verwildering heeft zo z’n charme. Denk bonte borders, gekleurde parasols en vrolijke pluktuinen als nieuwe variatie op de moestuin.

Productingrediënten van de trend

De gebruikte vormen zijn zoals verwacht vrolijk, feestelijk en een tikje eigenwijs. Dat geldt ook voor de dessins binnen deze stijltrend. Keramiek, gekleurd glas, praktisch kunststof, textiel, raffia en granito zijn materialen die perfect passen binnen Bright and Breezy. Dit materiaal kan kortom natuurlijk, ambachtelijk en praktisch tegelijk zijn.

Kleurenpalet Bright and Breezy

De kleurkaart binnen Bright and Breezy bestaat uit vrolijke en krachtige pasteltinten als roze, blauw, mintgroen en zacht oranje afgewisseld met fellere accenten. Koraalrood speelt een frisse en verzachtende rol en is belangrijk voor zowel bloemen als planten. Wit speelt in deze kleurkaart een minder belangrijke rol.

Meer weten?
Lees meer over de andere drie Groenbranche Trends 2022: Fresh StartTraditional Sentiment en Wellness Bubble.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide