1719
Terug naar de goede oude tijd met woontrend Eye Candy
Gepubliceerd: 02-07-2020 Laatste update: 23-08-2020

Weet je nog, die goede oude tijd? Waarin je dol was op felle kleurtjes, het niet uitmaakte of iets wel in ‘het grotere plaatje’ paste en waar vooral plezier voorop stond? Soms wil je gewoon even terug naar vroeger. Gelukkig is er nu een nieuwe woontrend waarmee dat kan: de woontrend Eye Candy! In dit artikel vertellen we je er alles over.Een statement in je interieur
De woontrend Eye Candy laat jou weer even teruggaan naar de onbezorgdheid van toen je kind was. Waar we nu altijd goed nadenken of verschillende woonaccessoires wel goed bij elkaar passen, kleurschema´s opstellen en alles een functie moet hebben, gingen we vroeger vooral voor het plezier. En dat is precies waar de woontrend Eye Candy om draait: niets is te gek. En dat resulteert echt niet in een drukke, onsamenhangende woonstijl – juist die onverwachte kleuren, bijzondere prints en unieke vormen maken een heus statement in je interieur. Met de trend Eye Candy toon je lef!

Lekker speels
Soms heb je gewoon even zin om uit de band te springen. Lekker naïef, kinderlijk en wild: daar staat de woontrend Eye Candy voor. Ga dus voor figuurlijke eye candy en ga voor een vloerkleed met een drukke print, een lang lichtsnoer met pastelkleurige lampjes of een felgekleurde vaas met nog feller gekleurde bloemen. Als jij de kamer binnenloopt, vallen je ogen meteen op je ‘Eye Candy’: daar word je toch meteen blij van?

inspiratiebrochures1.png

Fleur je kamer op
Je kunt ervoor kiezen om de rest van de kamer rustig te houden en de woontrend Eye Candy alleen in één product terug te laten komen, maar je kunt ook gaan voor een speelse, karakteristieke stijl. Ga bijvoorbeeld voor pastelkleuren als mint of lila – of juist voor gezellig oranje of geel -, dat fleurt je kamer meteen op. Door te kiezen voor de woontrend Eye Candy in je interieur, zul je elke dag vrolijk thuis komen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide