De lente en zomer zouden voor ons wel eeuwig mogen duren. De gezelligheid op straat, de heerlijke kleuren en geuren, de glimlach op de gezichten… Ben jij klaar voor een trend die fris, vrolijk en levendig is? Kortom: dé trend voor de zomerse dagen? Met de Flinders woontrend Hello Yellow breng jij het energieke vakantiegevoel in je interieur. Ook als het geen zomer is!

Weet je nog, die goede oude tijd? Waarin je dol was op felle kleurtjes, het niet uitmaakte of iets wel in ‘het grotere plaatje’ paste en waar vooral plezier voorop stond? Soms wil je gewoon even terug naar vroeger. Gelukkig is er nu een nieuwe woontrend waarmee dat kan: de woontrend Eye Candy! In dit artikel vertellen we je er alles over.

Ben jij ook zo gek op de laatste trend op interieurgebied? Wij van Wonenonline houden de laatste ontwikkelingen nauwlettend voor je in de gaten. Daarom vertellen we je graag over dé woontrend van dit moment: Webbing! Misschien herken je de naam niet, maar zodra je deze prachtige rotan vlechttechniek ziet, wil je het meteen in huis halen. In dit artikel lees je alles over het hippe én duurzame Webbing.

IKEA lanceert nieuwe zomercollecties waarmee je optimaal kan genieten van het buitenleven en de natuur. Creëer een sfeervolle tuin met lampionnen en lichtsnoeren in alle kleuren en formaten. Lees een boek in een comfortabele ligstoel op het strand. Of neem je eigen jeu de boules set mee naar het park. Maar je kan juist ook de natuur naar binnen halen met handgemaakte bloempotten en manden. 

We kunnen er ontzettend van genieten: tijd doorbrengen in onze buitenruimte. Of je nu een balkon of een tuin hebt, even in de frisse lucht zitten is altijd goed. Een koel glas drinken erbij, een fijn boek of gewoon luisteren naar de vogels en de natuur: heerlijk! Bij een fijne tuin horen natuurlijk fijne tuinmeubels. We zetten daarom de meest populaire trends van 2020 loodrecht tegenover elkaar: voor welke tuinmeubeltrend voel jij het meeste?

Het jaar 2020 is alweer in volle gang en dat betekent dat het tijd is voor vernieuwing in de badkamer. Raak geïnspireerd door de nieuwste trends. We zijn steeds meer op zoek naar rust in ons interieur en zien de natuur als grote inspiratiebron. Denk aan groene accenten, houtlook meubels, bijzondere vormen en veel planten. Villeroy & Boch speelt in op deze nieuwste trends.

Een nieuw jaar, een nieuwe uitstraling. Je kunt er zeker van zijn dat ook in 2020 weer een aantal nieuwe woonkamertrends zullen ontstaan. Is dit het jaar waarin jij voor de totale make-over van de woonkamer gaat? Dan is het goed om een beeld te hebben van de trends die dit jaar een grote rol gaan spelen. Zo zorg je ervoor dat jouw woonruimte weer helemaal bij de tijd is en je er volop van kunt genieten.

Voor het voorjaar van 2020 bundelt Karwei de krachten van dé woontrends van het moment: natuurlijke materialen, gecombineerd met luxe en stoere producten. Deze combinatie zorgt ervoor dat je huis écht een thuis wordt, voor iedereen die er woont. De lente zelf komt ook helemaal terug in deze collectie – je krijgt vooral zin om je (nieuwe) gordijnen open te trekken en te genieten van de lente in huis. Benieuwd? Lees gauw verder voor alle Karwei woontrends voor het voorjaar van 2020!