14971
Zara Home woontrends najaar/winter 2019-2020

We krijgen steeds meer behoefte aan rust en eenvoud, nu onze levens zo druk en vol zijn. Dat zie je ook terug in de nieuwe Zara Home herfst/winter collectie, die bewijst: in eenvoud schuilt kracht. De keuken-, woon- en slaapkamer accessoires hebben vaak een Scandinavisch design. Elegant, eenvoudig en met een vleugje natuur in de vorm van hout of aardewerk. Kijk met ons mee naar de nieuwe woontrends volgens Zara Home!

 

De keuken: eenvoud als kracht

hendersmagazinebanner.png

A_LIFE_OF_SIMPLICITY_AW19_9.jpg

Zara Home vergelijkt haar keukenaccessoires graag met de kunst van het koken: ook daar is eenvoud het teken van perfectie. Je vindt in de collectie aardewerken ovenschalen, houten snijplanken en azijnflesjes van gerecycled glas. Allemaal met een minimalistisch design dat straalt van de elegantie! Prachtig is bovendien het aardewerken serviesgoed met een warme, groene tint.

De woonkamer: harmonieus en sereen

A_LIFE_OF_SIMPLICITY_AW19_21.jpg

Balans, dat is wat we zoeken in ons leven. Harmonie in je woonkamerinterieur helpt daarbij, en dat weet Zara! De collectie laat ook hier zien dat in eenvoud kracht schuilt, met vazen en kandelaars in een minimalistisch design. Sfeer krijgen de woonaccessoires door het gebruik van ruwe materialen met een grove textuur. Gezelligheid creëer je ook met de katoenen dekens en kussens van schapenvacht!

De slaapkamer: a life of simplicity

A_LIFE_OF_SIMPLICITY_AW19_14.jpg

Houd het leven simpel, en je nachten ontspannend, met de slaapkameraccessoires van Zara Home. Een roomwit tapijt met textuur op de vloer en een tricot deken op bed; de perfecte mix van rust en sfeer. Of een prachtige paisley sprei: subtiel en romantisch. Zara Home brengt in elke woonruimte balans!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners