Xenos is terug en bruist meer dan ooit. Het bewijs van de nieuwe koers van de bekende winkelketen is goed terug te zien in haar verrassende en kleurrijke najaarscollectie die tijdens de Xenos OngewoonWeken wordt gepresenteerd. De bijzondere collectie bestaat uit vier verschillende stijlen; Safari Chique, Thuis Jungle, Bazar Bizar en Verrassende Eenvoud.

Onze nieuwste wooncollectie is er en we kunnen je alvast verklappen... je wordt er hebberig van! Geïnspireerd op de laatste woontrends in kleuren en materialen is er dit najaar ruimte voor positieve energie, trots en geborgenheid. Durf jij een statement te maken? We geven je in deze mailing graag een preview van ons nieuwe assortiment!

De collectie van KAAT AMSTERDAM begint inmiddels serieuze vormen aan te nemen. Met sierkussens, plaids, bedspreien en strandlakens veroveren zij de wereld. De wereld van KAAT AMSTERDAM is opgedeeld in diverse stijlen, afgestemd op je persoonlijke smaak, stemming of kleurstelling van je interieur.

We krijgen steeds meer behoefte aan rust en eenvoud, nu onze levens zo druk en vol zijn. Dat zie je ook terug in de nieuwe Zara Home herfst/winter collectie, die bewijst: in eenvoud schuilt kracht. De keuken-, woon- en slaapkamer accessoires hebben vaak een Scandinavisch design. Elegant, eenvoudig en met een vleugje natuur in de vorm van hout of aardewerk. Kijk met ons mee naar de nieuwe woontrends volgens Zara Home!

Met de nieuweBloomingville najaar/winter collectie krijgt je interieur een gezellige en natuurlijke uitstraling. De accessoires zijn authentiek en geïnspireerd op design uit het hoge Noorden. Welke van de drie verschillende series spreekt jou het meeste aan: COZY, NORDIC of ATMOSPHERE?

Beddinghouse presenteert de najaarscollectie 2019. Een collectie bestaande uit 7 zeer diverse thema's die mooi aansluiten op de woontrends van het najaar. Kleuren uit de fashionscene zoals geel en oker of terra en steenrood zien we ook terugkomen in het interieur.

Elk jaar zie je andere trends op het gebied van wonen. Hoe zit dat in 2019 met de lampen in ons interieur? Welke designs zijn favoriet? Wat voor kleuren en materialen zie je dit jaar veel terugkomen? Laat je inspireren door de trends in verlichting anno 2019!

Elk jaar trekken nieuwe trends door de woonwereld, klaar om huis-en-haard in vuur en vlam te zetten met nieuwe designs, bijzondere kleurencombinaties of gezellige printjes. Ben jij benieuwd welke woontrends de afgelopen jaren de revue al zijn gepasseerd? Misschien doe je nog inspiratie op voor je eigen mix van trendy & retro! Kijk gauw mee naar de woontrends van 2007 tot nu.

Een van de leukste manieren om je interieur in te richten is met de retro woonstijl, en dan vooral the fifties: een mix van rock ’n roll, Marilyn Monroe en jukeboxen. Wil jij je woonkamer graag een frisse make- over geven in retro stijl? Wij helpen je op weg!