1399
Woontrend marmer
Gepubliceerd: 26-01-2017 Laatste update: 02-06-2023

De marmer trend zagen we al een paar seizoenen geleden opkomen en nog steeds is marmer in 2017 niet weg te denken uit de huidige woontrends.

Marmer is een natuursteen, hierdoor is elk stuk uniek. Qua uiterlijk zorgt marmer voor een luxe uitstraling in je interieur. Er zijn verschillende kleuren marmer verkrijgbaar. Ga voor een lichte kleur marmer om rust en eenvoud te creëren in je interieur. Of kies juist voor een donkere kleur marmer. Met een donkere kleur marmer kan je jouw interieur er juist net even wat stoerder uit laten zien.

Vaak zien we marmer in combinatie met hout of metaal. De combinatie van hout en marmer zorgt doorgaans voor een warmere uitstraling. De combinatie van hout en marmer past goed bij een modern interieur. Wanneer je gaat voor een combinatie tussen staal en marmer geeft dit juist een meer industriële look.

Er zijn veel verschillende opties om marmer te verwerken in jouw eigen interieur. Zo kan je het natuurlijk groot aanpakken door bijvoorbeeld een marmeren salontafel, bijzettafel of zelfs een marmeren eettafel aan te schaffen. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het wat subtieler te houden. Door er bijvoorbeeld voor te kiezen om het marmer in accessoires terug te laten komen. Er zijn heel veel verschillende accessoires met marmer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een marmeren lamp, wandplank, dienblad of een marmeren kaarsenhouder. Op deze manier heb je een ruime keus, om te kiezen hoe jij deze woontrend terug laat komen in jouw interieur.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide