1243
Woontrend marmer

De marmer trend zagen we al een paar seizoenen geleden opkomen en nog steeds is marmer in 2017 niet weg te denken uit de huidige woontrends.

Marmer is een natuursteen, hierdoor is elk stuk uniek. Qua uiterlijk zorgt marmer voor een luxe uitstraling in je interieur. Er zijn verschillende kleuren marmer verkrijgbaar. Ga voor een lichte kleur marmer om rust en eenvoud te creëren in je interieur. Of kies juist voor een donkere kleur marmer. Met een donkere kleur marmer kan je jouw interieur er juist net even wat stoerder uit laten zien.

Vaak zien we marmer in combinatie met hout of metaal. De combinatie van hout en marmer zorgt doorgaans voor een warmere uitstraling. De combinatie van hout en marmer past goed bij een modern interieur. Wanneer je gaat voor een combinatie tussen staal en marmer geeft dit juist een meer industriële look.

Er zijn veel verschillende opties om marmer te verwerken in jouw eigen interieur. Zo kan je het natuurlijk groot aanpakken door bijvoorbeeld een marmeren salontafel, bijzettafel of zelfs een marmeren eettafel aan te schaffen. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het wat subtieler te houden. Door er bijvoorbeeld voor te kiezen om het marmer in accessoires terug te laten komen. Er zijn heel veel verschillende accessoires met marmer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een marmeren lamp, wandplank, dienblad of een marmeren kaarsenhouder. Op deze manier heb je een ruime keus, om te kiezen hoe jij deze woontrend terug laat komen in jouw interieur.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners