3150
Goossenswonen

Woontrends volgen elkaar enorm snel op. Wat vorig jaar nog hot en happening was, wil je dit jaar absoluut niet meer terug zien in je interieur. Ben jij benieuwd wat anno 2017 echt niet meer kan in je interieur lees dan snel verder...

In 2016 zagen we veel pastelkleuren in ons interieur zoals mintroen, poederroze en lichtblauw. Hele liefelijke kleurtjes maar deze moeten in 2017 toch echt plaats maken voor donkere en warme kleuren zoals bordeauxrood en donkergroen. We zoeken naar meer gezelligheid en willen ontstressen in een intiemer donkerder interieur.

Een andere veelgeziene trend de afgelopen jaren was de kopertrend. Het kon niet gek genoeg, we zagen lampen in koperkleur, woonaccessoires en zelfs meubels zoals de draadstalen stoelen in koper waren überhip. In 2017 is deze 'copper mania' echt passé. Koper wordt dit jaar supersnel ingehaald door goud, in mat en glans.

Ook marmer zullen we een stuk minder terug zien in het interieur van 2017. En dan vooral het nep marmer, nagebootste printjes of lookalikes van plastic. We gaan dit jaar veel meer natuurlijke materialen terug zien zoals wicker, klei en hout.

Keep calm and remove the quotes
Na jaren van enorme populairiteit verdwijnen ook de quotes uit het woonmode beeld. Op allerlei woonaccessoires vonden we motiverende teksten om onszelf steeds opnieuw welkom te voelen in ons eigen huis. Dusss... zeg maar vaarwel tegen de houten bordjes en de posters met quotes. We gaan terug naar onze roots en gaan voor krachtig & prachtig.

In 2017 gaan we voor het warmere interieur gecombineerd met groen. Haal veel planten in huis of schilder die ene muur nou eens een keertje.... groen! Natuurlijke materialen waren al in opkomst maar zijn dit jaar helemaal hip. Neem bijvoorbeeld kurk, een stijlvol natuurlijk materiaal dat warmte en textuur toevoegt aan je interieur.

Dus waar wacht je nog op? Met het voorjaar in aantocht krijgen we weer lentekriebels en is niets leuker dan een frisse wind door je interieur te laten waaien. Tijd om te woonshoppen! Neem voor de nieuwste woonmode items maar eens een kijkje op de website van Goossenswonen.nl Hier vind je de mooiste meubels en woonaccessoires onderverdeeld in vier interieurstylen. Zo zie je in één oogopslag welke producten aansluiten op jouw smaak. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners