1663
Woontrend Wanderlust

Wonen als een gypsetter, in een huis vol nieuw design gemixt met bijzondere souvenirs meegenomen van verre reizen. Er waren veel mensen die wilden weten hoe dat er uitziet, getuige de niet aflatende bezoekersstroom aan ons Wanderlust-stijlhuis tijdens het Elle Festival.

Ieder seizoen presenteert Perscentrum Wonen een aantal nieuwe woontrends die worden gepubliceerd in de woonbladen, maar nu was er dan ook de kans onze gloednieuwe trend driedimensionaal te ervaren, in de ruimte naast modeboetiek Van Ravenstein aan de Amsterdamse Keizersgracht. Later dit jaar vind je woonmodetrend Wanderlust terug in ELLE Decoration in de vorm van een prachtige shoot, waar ook The Wunderkammer de groenstyling voor verzorgde, net als in de 3D-presentatie.

Bron: Perscentrum Wonen

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners