2282
Kleur trends
Gepubliceerd: 29-07-2012 Laatste update: 26-04-2017

Het nieuwe Flexa Colors magazine voor dit najaar en de komende winter neemt je mee door de wereld van trends op het gebied van kleur en verf.

Het magazine telt negen hoofdstukken. Vijf ervan tonen de kleurtrends voor de komende tijd. Twee over het creëren van aparte effecten met verf. Eén hoofdstuk over hoe je je werkplek ‘opleukt’ en tot slot wordt er aandacht besteed aan de nieuwe Flexa Colors ‘Voel je goed’ collectie. Bij het doorbladeren van het magazine wil je direct aan de slag.

DE TRENDS…

eco

De eco-trend wordt overal doorgevoerd, dus zeer zeker ook in het interieur. In dit palet zijn kleuren uit de natuur verwerkt. Een hardgele tint in combinatie met aardetinten brengen het geheel in balans. Door het gebruik van natuurlijke materialen en dessins wordt je huis een echt eco-huis.

wit met wit

Wit blijft een belangrijke rol spelen in het interieur. Echter wel in combinatie met verschillende wittinten en glansgraden. Het werken met structuren maakt het verhaal af. Wittinten brengen een luxe sfeer in huis. Melkachtige en crème- of perzikkleurige wittinten geven een gevoel van warmte en comfort.

sensueel

Sensuele kleuren uit de jaren zeventig. Diep paars en blauw gecombineerd met respectievelijk lila en mint groen. De donkere kleuren zitten tegen zwart aan. Combineer dit met pastelachtige tinten en je krijgt een sensuele uitstraling in je kamer.

jong & fris

Jong & fris krijg je door wit te gebruiken in combinatie met superfelle kleuren. Laat wit de hoofdrol spelen, maar breng accenten aan met felrood, -groen, -geel en –oranje. Deze kleuren kun je natuurlijk ook als sjabloon laten terugkomen. Of door gebruik te maken van stempels die je heel gemakkelijk zelf kunt maken.

persoonlijk

Vergrijsde natuurlijke tinten in combinatie met spulletjes die je de afgelopen jaren hebt verzameld, maken je interieur persoonlijk. Waterige groenen en zanderige bruinen zorgen voor een inspirerend effect in een kamer.

Gebruikte kleuren: Jojoba, Koren, Libelle, Mild, Sahara, Taupe

en nu aan de slag!

Het nieuwe Flexa magazine is vanaf nu verkrijgbaar bij verfspeciaalzaken en bouwmarkten. Voor een goede indruk van de 28 getoonde Trendkleuren zijn er speciaal grote stalen beschikbaar in deze winkels. Mocht je willen kiezen voor patronen op je muur, kijk dan snel op www.flexa.nl. Daar zijn sjablonen gratis te downloaden. Met regelmaat worden deze sjablonen aangevuld met nieuwe.Producten Alle genoemde kleuren in het magazine zijn in vele verschillende producten te mengen. Van Flexa Colors Hoogglanslak tot en met de zeer matte muurverf van Flexa Colors. Bij de mengbalie kunnen ze je helpen.

Beeld: Flexa


inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide