De keuken is een ontzettend belangrijke plek in je woning. Je maakt er je maaltijden, je geniet er in de ochtend van je heerlijke koffie en het is het middelpunt van alle feestelijke afspraken. Omdat je veel tijd in je keuken besteedt, wil je dat je keuken aan al je wensen voldoet. Een vaatwasmachine, genoeg ruimte en natuurlijk mooie kleuren… Ben jij op zoek naar je keuken van je dromen, maar kun je niet vinden wat je zoekt, of wil je gewoon direct de prijs weten van het plaatsen van je wenskeuken? Dan hebben we goed nieuws voor je: hier ontwerp je online én gratis je droomkeuken (en krijg je meteen een kostenplaatje).

Paars op de muur? Wie durft? Verftint Rossini Plum is een krachtige, paarse kleur die voor impact zorgt. Deze diepe, intense paarstint zorgt voor een statement in je interieur. Rossini Plum heeft warme ondertonen, waardoor deze kleur nergens kil aandoet en een warme sfeer verspreidt.

Badkamers zijn net zo verschillend als hun gebruikers en de eisen die aan het ontwerp worden gesteld zijn dan ook net zo gevarieerd. Momenteel is de technische badkamer trending – technische features komen daarbij samen in een wellness-omgeving. Viega presenteert een badkamer waarin de mogelijkheden van de techniek worden ingezet om in alle rust te kunnen ontspannen.

IKEA introduceert Slaapfitness. Twee op de drie Nederlanders zijn niet tevreden over de kwaliteit van hun nachtrust. En dat terwijl slapen even belangrijk is voor de gezondheid als lichaamsbeweging en goede voeding. IKEA Slaapfitness is een online videosessie waarin een slaapcoach alles vertelt over goed slapen, slimme slaaphacks, ademhaling en ontspanning. IKEA Slaapfitness wordt vanaf vandaag gratis aangeboden in samenwerking met het flexibele sportabonnement OneFit, waar je binnenkort ook online sportlessen kan volgen.

We kunnen niet wachten – relaxen in de zon op een gave tuinstoel, in de schemering een gezellig windlicht aansteken voor een diner in de tuin, een boek lezen op heerlijk zachte kussens… We zitten zo graag in de tuin, helemaal als hij mooi is ingericht. Een trend die zich uitstekend leent voor een gezellige, kleurrijke tuin? De bohemian woonstijl. Dat snapt het fijne online warenhuis Wehkamp ook: daarom zetten we de mooiste bohemian tuintrends van deze webshop voor je op een rijtje. Zet die tuindeuren maar open!