showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en kado-artikelen. De vakbeurs richt op inkopers van woon- en kadowinkels, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

Ambiente is ‘s werelds grootste consumentengoederen vakbeurs. Ambiente bestaat uit drie internationaal toonaangevende vakbeurzen, namelijk Dining, Giving en Living.

Tendence is één van de belangrijkste consumentengoederen vakbeurzen in het najaar. Hier vindt u alles op het gebied van Giving en Living. Verspreid over zes hallen tonen meer dan 1200 internationale bedrijven hun nieuwste producten voor het komende najaar-, winter-, kerst- en voorjaarsseizoen.

Het Brussels Interior Event is weer in aantocht. Maak je klaar voor twee fantastische edities vol unieke interieurtrends. Op 27, 28 & 29 januari en 24, 25 & 26 februari 2019 heet Trade Mart Brussels je graag welkom, telkens van 10u00 tot 18u00. 

Intirio, DE vakbeurs met een gevarieerd totaalaanbod aan interieurdecoratie voor de Benelux, is het niet te missen event voor de interieurprofessional. Het aanbod van decoratiestoffen,gordijnen, gordijnsystemen, meubelstoffen, vloer- en wandbekleding, decoratieverven, bed-, bad- en tafellinnen, slaapcomfort, interieuraccessoires en kleinmeubelen is gespecialiseerd en toonaangevend.

All4Home, vakbeurs voor decoratie, bloemen en geschenken is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische beurzenlandschap. De data voor 2019 zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn zullen we dit op deze pagina laten weten.

nterieur Collectie Dagen vindt plaats op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem. InCoDa is het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan. De focus van het evenement ligt op netwerken, inspiratie en kennisdeling. 

Bois & Habitat komt terug van 22 tot en met 25 maart 2019! Bois & Habitat, de enige Belgische vakbeurs waar alles in het teken staat van bouwen en inrichten met hout, verzamelt ruim 180 toonaangevende ondernemingen die hun passie voor hout delen met de bezoekers.

LivingKitchen heeft zich wereldwijd gevestigd als het centrale ontmoetingspunt van de keukenwereld en het is de internationale vakbeurs voor keukenmeubelen, keukenapparatuur en accessoires. In 2018 slaat de beurs een keertje over maar in 2019 wordt de beurs gehouden van  14 tot 20 januari 2019. Meer dan 200 bekende nationale en internationale leveranciers uit 21 landen presenteren dan hun laatste ideeën en innovaties.