13463
Maison en objet

Wegens Covid-19 vinden er  van januari 2021 tot en met maart 2021 8 digitale themaweken plaats. Daarnaast is de reguliere editie van de Maison et Objet verplaatst naar maart 2021 en oktober 2021. Neem voor meer informatie een kijkje op de website. 

Meer informatie over de digitale themadagen vind je hier

Tijdens Maison & Objet, het twee jaarlijkse woon- en designevenement in Parijs, presenteert de volledige interieurbranche zijn nieuwste collecties, met veel textiel, meubilair en accessoires. Decoratie en ”de kunst van leven” staan centraal met een breed, internationaal en high-end aanbod waarbij de laatste woontrends de revue passeren. Explore the world of home-fashion!

De reguliere januari editie staat geplanned voor 26 - 30 maart 2021
De najaars editie vind plaats van 10 tot en met 14 september 2021
Voor meer informatie bezoek de website van Maison & Objet

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners