05
wo, aug

showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en kado-artikelen. De vakbeurs richt op inkopers van woon- en kadowinkels, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

Helaas gaat de beurs Hof & Huis in 2020 niet door wegens het Corona virus. Zodra de beursinformatie voor 2021 bekend is informeren we je hierover op deze pagina.

Ga je een huis bouwen of verbouwen, ga je verhuizen of verduurzamen? Kom van 25 t/m 27 september naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Met ruim 200 exposanten de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen.

Het team van exposanten van house4kitchen stelt dit jaar de nieuwigheden niet voor tijdens de beurs zelf. De organisatoren van house4kitchen slaan het digitale pad in: zij willen de noviteiten op een informatieve en inspirerende wijze digitaal presenteren. 

Najaarsfeest?”, horen we je denken. “Maar het is toch de LenteFair?” Ja en nee! Door de aanhoudende situatie rondom het coronavirus is de LenteFair omgedoopt tot Herfstfair en vind plaats op 26 + 27 SEPTEMBER 2020 in De Tuinen Frederiksoord. 

In september zien we veel internationale meubelbeurzen. Ook in Londen viert het design in het London Design Festival. Alweer voor het 16e jaar is de gehele stad ondergedompeld in design met meer dan 400 events en tentoonstellingen.

Tijdens de najaars editie van de Maison EN Objetbeurs vind ook de Paris Designweek plaats. In september 2020 staat Parijs in het teken van design. De nieuwste collecties komen in de winkels en de nieuwe concepten voor de herfst worden gelanceerd.

De Helsinki designweek is het allergrootste designfestival in Scandinavie. Naast design, wonen en architectuur vind je er ook mode en veel van de Scandinavische cultuur. Door de gehele stad vinden er meer dan 250 evenementen plaats.

Elk jaar in het tweede weekend van september zijn duizenden prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar u normaal niet zo snel komt en deel te nemen aan de vele activiteiten die georganiseerd worden. Elk jaar in het tweede weekend van september zijn duizenden prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar u normaal niet zo snel komt en deel te nemen aan de vele activiteiten die georganiseerd worden.