Door de maatregelen rondom het Covid-19 virus vinden er tot nader order geen evenementen plaats. Veel beurzen zijn verplaatst naar  2021. Op Wonenonline vind je het actuele woonbeurzen overzicht welke dagelijks wordt bijgewerkt. 

Graham & Brown kondigt met veel plezier de lancering van de ‘International Wallpaper Week’ aan. Tijdens deze week rolt de Engelse behangfabrikant deze campagne uit over de hele wereld om zo de kunst van het behang te promoten. 

De vt wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. 

Ontdek de meest spannende kunstenaars ter wereld tijdens Frieze London. Frieze London beschikt over meer dan 160 van de toonaangevende galerijen ter wereld. Bekijk en koop kunst van meer dan 1.000 toonaangevende artiesten van vandaag en beleef de eersteklas beroemdste Frieze Projecten en programma's

Met een rijk erfgoed van 40 jaar is Decorex internationaal de bestemming waar interieurontwerpers de beste en meest gewilde luxe producten ontdekken van nieuw, opkomend en gevestigd talent. Meer dan 400 Britse en internationale merken presenteren zich met de mooiste produkten en designs in Syon Park van 11 tot en met 14 oktober 2020.

Op bis, bouw- en inspiratiesalon vind je tips en tricks, creatieve ideeën en professioneel advies voor een geslaagd (ver)bouwproject. Meer dan 450 exposanten bezorgen je een volledig overzicht van wat de bouw- en renovatiesector te bieden heeft. Eén bezoek volstaat om op de hoogte te zijn van de laatste trends en de nieuwste technieken.

De 31e editie van KreaDoe, het grootste DIY-event van de Benelux, vindt dit jaar niet fysiek plaats vanwege het coronavirus. Om het hele jaar door toch inspiratie te bieden lanceert de organisatie een nieuw concept KreaDoe Online: een uniek, online DIY-event. Hobbyisten kunnen vanaf nu een ticket kopen via kreadoe.nl. KreaDoe Online vindt digitaal plaats van 30 oktober t/m 1 november 2020. 

De Biënnale Interieur Kortrijk is een toonaangevende internationale design-biënnale voor hedendaagse vormgeving in de Belgische stadKortrijk die voor het eerst werd georganiseerd in 1968. 

Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op Zaterdag 3 oktober 2020 Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen bezoeken Direct een woning zoeken?