Ben je op zoek naar een nieuwe creatieve hobby, materialen, experts of mede-creatievelingen? Kom van 28 oktober t/m 1 november 2020 naar KreaDoe! Wij zijn hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Honderden deelnemers tonen op KreaDoe de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, zelfmaakmode, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, tekenen en schilderen, sieraden maken en nog véél meer.


De nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer.

Hoe maak ik dat? En wat heb ik er voor nodig? Honderden experts staan vijf dagen lang klaar om deze vragen te beantwoorden en hun kennis met jou te delen.

De eerstvolgende editie van KreaDoe vindt plaats van 28 oktober t/m 1 november 2020. Honderden experts staan vijf dagen lang klaar om deze vragen te beantwoorden en hun kennis met jou te delen. Voor meer informatie bezoek de website op Kreadoe.nl

Ook leuk om te lezen