In 2019 gaan we er weer voor: de EXCELLENT Woonbeurs! Na de spetterende jubileumeditie in 2018 gaan we er volgend jaar weer een feestje van maken. Nog groter, nog mooier, nog excellenter.n 2019 gaan we er weer voor: de EXCELLENT Woonbeurs! 

 

Is jouw woning toe aan een stijlvolle upgrade? Wil je jouw kennis verbreden? Blijf je graag op de hoogte van de trends en ontwikkelingen omtrent luxe wonen & leven?

Bezoek de V.I.P. EXCELLENT openingsavond op donderdag 28 november geniet met volle teugen van het verassende entertainment! Of bezoek de reguliere beursdagen van EXCELLENT woonbeurs 2019, vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december 2019 in Ahoy te Rotterdam.

Tijdens jouw belevingstocht op de EXCELLENT woonbeurs 2019 bieden diverse hoogwaardige bedrijven hun producten en diensten aan. Dit is de kans om naast het bewonderen van jouw favoriete eyecatcher persoonlijke contacten te leggen.

Wij verzorgen het optimale vermaak met onze vakkundige Materclasses, optredens van topartiesten en magnifieke modeshows. Mede dankzij onze deelnemende partijen bieden wij jou een memorabele dagbesteding met complete woonbelevingen. Ons doel is om jou volledig te inspireren met een innovatieve én bijzondere touch!

Gedurende de EXCELLENT woonbeurs in Ahoy Rotterdam geniet je van prachtige stands en compleet ingerichte designwoningen. De uitgelezen kans om jouw ideale levensstijl na te streven.

Onze professionals brengen hun exclusieve producten aan het licht. Deze EXCELLENT shop-boulevard wordt aangenaam ingericht om spontaniteit en persoonlijkheid te benadrukken. Tientallen stands staan centraal met hun waardevolle producten en diensten, waarbij de variërende kwaliteiten van onze professionals goed tot hun recht komen.

Beleef de shop-boulevard op onze feestelijke beursdagen en laat je verrassen door originele must-haves. Met diversiteit hoog in het vaandel, bewonder je de meest unieke producten. Ga voor een vindingrijk geschenk of kies ervoor om jouw eigen levensstijl te verrijken! 

Ga voor een onvergetelijke beleving! Bestel jouw tickets met behulp van de deze link deze link

Voor meer informatie en tickets, zie: www.excellentwoonbeurs.nl

Ook leuk om te lezen