6807
Woonbeurs Excellent

Verbreed jouw kennis en upgrade jouw woning! Blijf op de hoogte van trends en ontwikkelingen omtrent luxe wonen & leven, dankzij de EXCELLENT woonbeurs 2021 van donderdag 25 t/m zondag 28 november 2021

 

Tijdens jouw belevingstocht op de EXCELLENT woonbeurs bieden diversehoogwaardige bedrijven hun producten en diensten aan. Dit is de kans om naast het bewonderen van jouw favoriete eyecatcher persoonlijke contacten teleggen.

Wij verzorgen het optimale vermaak met optredens van artiesten en rondleidingen door compleet ingerichte inspiratiewoningen. Mede dankzij onze deelnemende partijen bieden wij jou een memorabele dagbesteding met ultieme woonbelevingen. Ons doel is om jou volledig te inspireren met een innovatieve én bijzondere touch!

Gedurende de EXCELLENT woonbeurs in Rotterdam Ahoy geniet je van prachtigestands, die de mogelijkheid bieden om jouw ideale levensstijl na te streven.

Onze professionals brengen hun exclusieve producten aan het licht tijdens het Black Friday-weekend. De woonbeurs biedt de gelegenheid om te winkelen in de high-end woonwereld tegen leuke prijzen.

Beleef onze feestelijke beursdagen en laat je verrassen doororiginele must-haves. Met diversiteit hoog in het vaandel, bewonder je de meest unieke producten. Ga voor een vindingrijk geschenk of kies ervoor om jouw levensstijl te verrijken!

Uw beleving staat voor ons hoog in het vaandel, om deze reden staat uw veiligheid te allen tijde voorop. Met duidelijke signering, markeringen en diverse communicatie-uitingen zullen wij onze bezoekers wijzen op de 1,5e meter regeling. Er zal een on-site gezondheidscheck plaatsvinden, contactmomenten zullen worden vermeden en betalingen zullen contactloos plaatsvinden. Daarnaast volgen wij te allen tijde de adviezen en richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie:
www.excellentmagazine.nl/woonbeurs

download de GRATIS STYLEGUIDE

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox! Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?