Door de maatregelen rondom het Covid-19 virus vinden er tot nader order geen evenementen plaats. Veel beurzen zijn verplaatst naar  2021. Op Wonenonline vind je het actuele woonbeurzen overzicht welke dagelijks wordt bijgewerkt. 

In november vindt in heel Nederland de achttiende editie van de Nationale Kunstweek plaats. Daarvoor hebben honderden kunstenaars, organisaties en gemeentes zich aangemeld. Een groot aantal ateliers, kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, musea en gemeenten biedt tijdens de Kunstweek extra inspirerende activiteiten, workshops, aanbiedingen, exposities en meer, waardoor kunstliefhebbers in heel Nederland een week lang extra van beeldende kunst kunnen genieten.

Door het coronavirus is de editie van 2020 uitgesteld naar de lente van 2021

De meubelbeurs voor 2020 is helaas gecancelled. De volgende editie staat dus gepland voor 7 tot en met 10 november 2021.

PAN Amsterdam is wegens het Corona virus uitgesteld tot november 2021. Op PAN Amsterdam kunt u met vertrouwen kunst, antiek en design kopen. Ruim 80 onafhankelijke keuringsexperts beoordelen de objecten voorafgaand aan de beurs op echtheid, kwaliteit en conditie.

Met heel veel pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten de 23e editie van de Country & Christmas Fair te annuleren. Dit na goed overleg met de regio Utrecht, kasteel de Haar en de politie.

Met een rijk erfgoed van 40 jaar is Decorex internationaal de bestemming waar interieurontwerpers de beste en meest gewilde luxe producten ontdekken van nieuw, opkomend en gevestigd talent. Meer dan 400 Britse en internationale merken presenteren zich dit jaar voor het eerst online met de mooiste produkten en designs van 17 tot en met 19 november 2020.

Wij hebben tot onze grote spijt moeten besluiten Spirit of Winter te annuleren. Gezien de recente ontwikkelingen rondom het Corona virus is het niet mogelijk een ‘Betoverende Buiten Fair’ te presenteren zoals jullie van ons gewend zijn.

De 31e editie van KreaDoe, het grootste DIY-event van de Benelux, vindt dit jaar niet fysiek plaats vanwege het coronavirus. Om het hele jaar door toch inspiratie te bieden lanceert de organisatie een nieuw concept KreaDoe Online: een uniek, online DIY-event. Hobbyisten kunnen vanaf nu een ticket kopen via kreadoe.nl. KreaDoe Online vindt digitaal plaats van 30 oktober t/m 1 november 2020.