7205
Lentefair
Gepubliceerd: 04-08-2017 Laatste update: 29-03-2024

De lente is de tijd van vernieuwing en frisheid. Met de dagen die langer en warmer worden, ontwaakt niet alleen de natuur, maar ook onze zin om ons huis en tuin op te frissen. De Lentefair 2024, georganiseerd door Wonenonline, biedt hier de perfecte gelegenheid voor. Dit evenement is een ware viering van alles wat met wonen en tuinieren te maken heeft, van seizoensbloemen en vaste planten tot de nieuwste trends in buitenleven en interieur.

Het evenement dat je niet mag missen

Voorjaarsfeest voor jong en oud

De Lentefair is meer dan alleen een markt; het is een voorjaarsfeest waar jong en oud van kunnen genieten. Gelegen in de prachtige boomgaard van De Tuinen in Frederiksoord, biedt het een unieke setting waar het seizoen echt tot leven komt. Het Moederdagweekend, wanneer de fair plaatsvindt, is de ideale tijd om eropuit te trekken en te genieten van een dag vol verrassingen en gezelligheid.

Thematiek in elke hoek

De Lentefair 2024 belooft een diversiteit aan thema’s te bieden. Van de nieuwste woonstijlen tot aan tuininspiratie, er is voor ieder wat wils. Standhouders zoals Abalanz Jewels en Anne's Wood tonen hun ambachtelijke creaties, terwijl diverse marktkraampjes gevuld met brocante, landelijke woonaccessoires en nog veel meer, elke bezoeker iets bijzonders bieden.

inspiratiebrochures1.png

Activiteiten en attracties

Vermaak voor de hele familie

Kinderen kunnen zich vermaken met activiteiten zoals schminken en een ritje in het ouderwetse schommelschip, terwijl volwassenen kunnen genieten van live entertainment en workshops. De fair biedt ook een scala aan culinaire verrassingen, van tapasplanken tot verse asperges, die je kunt proeven in een sfeervolle setting.

Shoppen en inspiratie opdoen

Met de nieuwste trends in tuinhaarden, meubels, en zelfs een nieuwe voorjaarsgarderobe, biedt de Lentefair 2024 eindeloze inspiratie voor iedereen die zijn huis en tuin een frisse uitstraling wil geven. Bezoekers kunnen direct bij lokale ambachtslieden en ondernemers de mooiste items shoppen.

FAQ: Veelgestelde vragen

Vraag: Zijn er kosten verbonden aan het bezoeken van de Lentefair?
Antwoord: Ja, maar kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen.

Vraag: Waar is de Lentefair gelegen?
Antwoord: De Lentefair vindt plaats in De Tuinen in Frederiksoord, een locatie in het hart van de Koloniën van Weldadigheid.

Vraag: Wat kan ik verwachten van de Lentefair 2024?
Antwoord: Een dag vol inspiratie, vermaak, en de kans om unieke woon- en tuinartikelen te shoppen. Van brocante tot de laatste trends in interieurdesign, de Lentefair heeft het allemaal.

De Lentefair 2024 is het ultieme evenement om het voorjaar te vieren en je huis en tuin klaar te maken voor de zomer. Met iets voor elke leeftijd en interesse, is het een evenement dat je zeker niet wilt missen. Dus markeer 13 en 14 mei in je agenda en bereid je voor op een dag vol inspiratie en plezier.

Meer informatie op de website van De LenteFair 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide