3195
Nieuwbouw/Verbouw XL
In het weekend van 13 tot en met 15 mei keerden we met een volle beursvloer terug in MartiniPlaza Groningen en richtten we het vizier op het nieuwste woonaanbod, verbouwplannen en mogelijkheden op het gebied van slim wonen en financiering. Dank aan alle bezoekers, betrokkenen en exposanten die het evenement mede mogelijk hebben gemaakt. We zijn snel terug met de aankondiging van een nieuwe editie! Tot die tijd blader je eerst door het fotoalbum.
 

Nieuwbouw/Verbouw XL staat voor een brede nieuwbouwpresentatie vol primeurs. Traditiegetrouw grijpen gemeentes en makelaars de beurs aan om de laatste bouwplannen te presenteren. Gemeentes, financiers en makelaars laten zich vergezellen door keuken-, badkamer- en vloerenspecialisten en andere experts op het gebied van toekomstbestendig bouwen en verbouwen.

Kijk voor meer informatie en actuele tijden op de website

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners