17090
Design District 2023

We zijn inmiddels toe aan de 20e editie van Design District! Het vakevenement voor interieurdesign staat gepland op 24, 25 en 26 mei, in de Van Nelle Fabriek Rotterdam.
De 20e editie van Design District in het voorjaar van 2023 heeft de ambitie om uit te breiden met een extra hal, en zo de lijst met kwalitatieve deelnemende merken nóg langer te maken. 

Design District is het gezelligste live evenement, waar de gehele branche bij elkaar komt om nieuwe ontwerpen en materialen in het echt te zien en aan te raken, maar ook zeker om te netwerken. Daarom verplaatst Design District eenmalig naar een periode waarin de beurs als vanouds georganiseerd kan worden, en fysiek en real-time contact naar alle waarschijnlijkheid weer mogelijk is.

Voor meer informatie kijk op de website van Design District


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners