De 26e editie van “Hof & Huis” wordt gehouden van donderdag 30 mei t.e.m. zondag 2 juni 2019. Hof & Huis is uw vaste adres om het mooiste op het gebied van tuin, interieur en lifestyle te ontdekken enleuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom en laat je inspireren op Hof & Huis.

De LenteFair heeft in 2018 ruim tienduizend bezoekers getrokken naar de Tuinen in Frederiksoord. Zij brachten een bezoek aan een kleine 150 specialisten. Met deze cijfers is de LenteFair al jaren de grootste buitenfair van Noord-Nederland. De LenteFair keert in 2019 terug, opnieuw in het Moederdagweekend op zaterdag 11 en zondag 12 mei 2019. Plaats van bestemming: de Tuinen in Frederiksoord.

Designday is een podium voor design in het zuiden van Nederland, voor (eur)regionale en (inter)nationale ontwerpers, die zelf produceren. Designday staat voor onafhankelijk, toegankelijk design van ontwerpers. Design waarin originaliteit, gezond verstand, ambachtelijkheid en duurzaamheid samengaan. Daarmee staat het in een actuele ontwikkeling, waarin design veel meer betekenis krijgt dan het ontwerpen van mooie gebruiksvoorwerpen alleen. Design dat, parallel aan nieuwe technologische ontwikkelingen, de individuele toepasbaarheid van gebruiksvoorwerpen toont; waarin moderne technieken geen doel zijn, maar een middel.

De Zomerfair 2018 gaat helaas niet door. In 2019 wel. Houd de website in de gaten voor actuele data.