1136
Wil jij gratis naar de woonbeurs 'Eigen Huis' in de Jaarbeurs?
Gepubliceerd: 01-03-2018 Laatste update: 22-03-2024

Deze actie is Stel je voor: een dag doorbrengen tussen de nieuwste trends op het gebied van wonen, de meest innovatieve ideeën voor je droomhuis, en dat allemaal gratis! Dit is je kans, want bij één of meerdere exemplaren van Uw Woonmagazine krijg je nu twee gratis toegangskaarten voor de woonbeurs Eigen Huis.

De woonbeurs Eigen Huis: een dag vol inspiratie

De woonbeurs Eigen Huis, bekend als dé plek waar woonfantasieën werkelijkheid worden, opent haar deuren van 22 tot en met 24 maart 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs is de ultieme plek om al jouw woonwensen te vervullen! Of het nu gaat om het uitkiezen van een nieuwe keuken, het ontwerpen van je ideale badkamer, het herinrichten van je tuin of het vernieuwen van je interieur; op Beurs Eigen Huis vind je alles onder één dak.

Hoe werkt het

Bezoek deze pagina, kies één of meerdere prachtige glossy magazines uit en ontvang automatisch twee entreekaarten voor de beurs. En waarom zou je maar één magazine bestellen? Elke editie van Uw Woonmagazine biedt een unieke blik op de wereld van thuisdesign, dus bestel ze gezellig alle 4!