Beurs Eigen Huis is dit voorjaar groener dan ooit! Welke (ver)bouw- of verhuisplannen je ook hebt: op de Voorjaarseditie 2020 van Beurs Eigen Huis ontdek je hoe je die plannen op duurzame wijze realiseert! Wij verloten gratis entreekaarten! 

 

Voorjaarseditie 2020: duurzamer dan ooit
Droom je ervan om een duurzaam huis te bouwen, of wil je weten hoe je jouw woning kunt verduurzamen? Op Beurs Eigen Huis ontdek je alles over de mogelijkheden. Er zijn ontzettend veel experts aanwezig die je laten zien hoe je van jouw huis een groen droompaleis maakt. Zo weet je na een bezoek aan de beurs precies welke stappen je kunt zetten, of welke experts je verder kunnen helpen bij de realisatie van jouw duurzame woonwensen. Handig!


De meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van de Benelux
Ook als je goed geïnformeerd wilt starten met het bouwen of verbouwen van je woning, is Beurs Eigen Huis dé plek om informatie in te winnen. Met meer dan 250 experts onder één dak zijn plannen snel concreet gemaakt. Werkelijk alle woonvragen worden tijdens een beursbezoek beantwoord. Wil je de badkamer uitbreiden? Ben je toe aan een nieuwe vloer? Wil je een nieuwe keuken, stalen deuren, de tuin opnieuw aanleggen of een kantoor aan huis? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een expert aanwezig die het antwoord weet op jouw woonvraag.

Heb je (nog) geen concrete plannen, maar wil je vooral inspiratie opdoen? Dan kan dat ook. Beurs Eigen Huis barst van de inspirerende ondernemers die je op (ver)bouw- en woongebied verrassen met trendsettende, of juist hele klassieke vondsten. Je ontmoet er bevlogen vakmensen die maar één ding willen: jouw huis omtoveren tot een droomhuis. En als het even kan, maken ze het nog hartstikke duurzaam ook.

Win Kaarten voor de beurs Eigen Huis

Wil jij dit voorjaar inspiratie opdoen op een van de meest veelzijdige woonbeurzen van Nederland? Wij verloten 10x2 gratis toegangskaarten. WIl je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is lid worden van onze nieuwsbrief. Ben je al lid, vul dan toch het onderstaande formulier in om je deelname kenbaar te maken. Eind februari maken we de winnaars bekend.

Ook leuk om te lezen