Nibo Stone heeft een leuke actie welke wordt gehouden tijdens het PaasEvent op 30, 31 maart en 2e Paasdag (2 april). Wanneer bezoekers tijdens deze dagen een tegelvloer of terrastegels uit de collectie van Nibo Stone koopt, betaalt Nibo Stone de BTW. Een voordeel van maar liefst 21%!

Begint het bij jou ook al te kriebelen om je tuin dit jaar eens flink aan te pakken? Misschien hoort daar ook een nieuw terras bij? Stoere tegels met een betonlook of misschien hout maar dan met het gemak en de duurzaamheid van keramische tegels? Of toch liever de natuurlijke uitstraling van een natuurstenen terras? Bij Nibo Stone natuursteen & keramiek vind je ze allemaal tijdens het Outdoor Event dat wordt gehouden van 5 tot en met 10 maart in hun showrooms in Vianen en in Venlo.

Luxe funshoppen tijdens het Paasweekend! Kasteel Groeneveld – Baarn – 30 maart t/m 2 april 2018. De hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair vindt tijdens het paasweekend van 2018 wederom plaats op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn.

Van 9 t/m 11 maart 2018  vindt de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. Kom inspiratie opdoen als je bezig bent met het (ver)bouwen of inrichten van je woning en de nieuwste woontrends wil spotten. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Lees hier de vijf redenen waarom je op deze beurs geweest moet zijn. Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis!Van 9 t/m 11 maart 2018  vindt de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. Kom inspiratie opdoen als je bezig bent met het (ver)bouwen of inrichten van je woning en de nieuwste woontrends wil spotten. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Lees hier de vijf redenen waarom je op deze beurs geweest moet zijn. Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis!  

TEFAF Maastricht wordt wijd beschouwd als's werelds belangrijkste beurs voor kunst, antiek en design. TEFAF Maastricht is met 275 prestigieuze dealers uit 20 landen, een showcase voor de mooiste kunstwerken momenteel op de markt. In 2018 wordt de TEFAF gehouden van 9 tot en met 18 maart.

Wonen&Co de beurs keert in 2018 terug in MartiniPlaza, van donderdag 15 tot en met zondag 18 maart. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Bouwen met hout is enorm populair. Dat neemt niet weg dat je - zoals met andere bouwmaterialen - bij bouwen, renoveren of inrichten met hout niet over één nacht ijs gaat! 

De Second Home beurs is een beurs waar u alle informatie kunt verkrijgen over het kopen van een tweede huis in binnen- en buitenland. Heeft u de droom om een tweede huisje te bezitten in de zon of juist een chalet in de sneeuw? Deze droom kan werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Second Home beurs.
 
Hoe kan ik mij informeren over het kopen van een tweede huis?
Gedurende de beursdagen kunt u verschillende deskundige seminars bezoeken die u kunnen helpen bij de aankoop van uw tweede huis. Deze seminars zijn vrij toegankelijk voor u als beursbezoeker en voorzien u van zeer waardevolle informatie.
 
Onze diverse gastsprekers kunnen u alle in’s en outs vertellen over het kopen en/of verhuren van een tweede huis.
 
Welke extra’s biedt een bezoek aan de Second Home beurs?
U kunt uw bezoek zo compleet maken als u zelf wilt! Tijdens uw bezoek komt u in contact met vastgoedaanbieders uit veel verschillende landen. Nadat u wat ideeën heeft opgedaan, kunt u een pauze houden en een heerlijke maaltijd nuttigen in het restaurant. Daarnaast is er in het midden van de Second Home beurs een wijnbar waar u een glaasje wijn kunt drinken uit het land waarin u geïnteresseerd bent.
 
Bezoek de beurs in 2018 op de volgende data en locaties:
 
MECC Maastricht 27 – 28 Januari 2018
Jaarbeurs Utrecht 9 – 11 Maart 2018