Tijdens het Paasweekend, van 10 t/m 13 april 2020, vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de hoogwaardige "binnen - buitenbeurs" plaats onder de titel Exclusive Spring Fair. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende "pop-up" departementstore.

Ga je een huis bouwen, ga je verhuizen of verbouwen? Kom van 6 t/m 8 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Voor goed advies en inspiratie ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Met ruim 200 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen.

TEFAF Maastricht wordt wijd beschouwd als's werelds belangrijkste beurs voor kunst, antiek en design. TEFAF Maastricht is met 275 prestigieuze dealers uit 20 landen, een showcase voor de mooiste kunstwerken momenteel op de markt. In 2020 wordt de TEFAF gehouden van 7 tot en met 15 maart.

Wonen&Co is in 2020 het feestvarken. Wat er te vieren valt? Wonen&Co bestaat vijftien jaar! Vijftien jaar Wonen&Co betekent honderden, zo niet duizenden woonverhalen. Trends die komen en gaan, honderdduizenden bezoekers en binnenkijkers die allang niet meer op 100 handen te tellen vallen. Vijftien jaar Wonen&Co wordt gevierd met 99 ballonnen, cadeaus en de kakelverse Wonen&Co Meet-up.

Bois & Habitat komt terug van 20 tot en met 23 maart 2020 ! Bois & Habitat, de enige Belgische vakbeurs waar alles in het teken staat van bouwen en inrichten met hout, verzamelt ruim 180 toonaangevende ondernemingen die hun passie voor hout delen met de bezoekers.

Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op Zaterdag 28 maart 2020 Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen bezoeken Direct een woning zoeken?

De Second Home beurs is een beurs waar u alle informatie kunt verkrijgen over het kopen van een tweede huis in binnen- en buitenland. Heeft u de droom om een tweede huisje te bezitten in de zon of juist een chalet in de sneeuw? Deze droom kan werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Second Home beurs.