Tijdens het Paasweekend, van 19 t/m 22 april 2019, vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de hoogwaardige "binnen - buitenbeurs" plaats onder de titel Exclusive Spring Fair. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende "pop-up" departementstore.

Ga je een huis bouwen, ga je verhuizen of verbouwen? Kom van 15 t/m 17 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Voor goed advies en inspiratie ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Met ruim 200 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen.

TEFAF Maastricht wordt wijd beschouwd als's werelds belangrijkste beurs voor kunst, antiek en design. TEFAF Maastricht is met 275 prestigieuze dealers uit 20 landen, een showcase voor de mooiste kunstwerken momenteel op de markt. In 2019 wordt de TEFAF gehouden van 16 tot en met 24 maart.

Wait what? Spice it up? Je leest het goed: Wonen&Co de beurs is terug en komt in 2019 met een prikkelend thema vol pit, plezier en energie. De succesformule inspireert jaarlijks tienduizenden bezoekers en ontwikkelt zich in moordend tempo. Volwassen was het al, maar Wonen&Co wordt van donderdag 14 tot en met zondag 17 maart 2019 weer jong.

Bois & Habitat komt terug van 22 tot en met 25 maart 2019! Bois & Habitat, de enige Belgische vakbeurs waar alles in het teken staat van bouwen en inrichten met hout, verzamelt ruim 180 toonaangevende ondernemingen die hun passie voor hout delen met de bezoekers.

Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op Zaterdag 30 maart 2019 Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen bezoeken Direct een woning zoeken?

De Second Home beurs is een beurs waar u alle informatie kunt verkrijgen over het kopen van een tweede huis in binnen- en buitenland. Heeft u de droom om een tweede huisje te bezitten in de zon of juist een chalet in de sneeuw? Deze droom kan werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Second Home beurs.