Nibo Stone heeft een leuke actie welke wordt gehouden tijdens het PaasEvent op 30, 31 maart en 2e Paasdag (2 april). Wanneer bezoekers tijdens deze dagen een tegelvloer of terrastegels uit de collectie van Nibo Stone koopt, betaalt Nibo Stone de BTW. Een voordeel van maar liefst 21%!

Begint het bij jou ook al te kriebelen om je tuin dit jaar eens flink aan te pakken? Misschien hoort daar ook een nieuw terras bij? Stoere tegels met een betonlook of misschien hout maar dan met het gemak en de duurzaamheid van keramische tegels? Of toch liever de natuurlijke uitstraling van een natuurstenen terras? Bij Nibo Stone natuursteen & keramiek vind je ze allemaal tijdens het Outdoor Event dat wordt gehouden van 5 tot en met 10 maart in hun showrooms in Vianen en in Venlo.

Luxe funshoppen tijdens het Paasweekend! Kasteel Groeneveld – Baarn – 30 maart t/m 2 april 2018. De hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair vindt tijdens het paasweekend van 2018 wederom plaats op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn.

Ga je een huis bouwen, ga je verhuizen of verbouwen? Kom van 21 t/m 23 september naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Voor goed advies en inspiratie ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Met ruim 200 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen. 

TEFAF Maastricht wordt wijd beschouwd als's werelds belangrijkste beurs voor kunst, antiek en design. TEFAF Maastricht is met 275 prestigieuze dealers uit 20 landen, een showcase voor de mooiste kunstwerken momenteel op de markt. In 2018 wordt de TEFAF gehouden van 9 tot en met 18 maart.

Wonen&Co de beurs keert in 2018 terug in MartiniPlaza, van donderdag 15 tot en met zondag 18 maart. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Bouwen met hout is enorm populair. Dat neemt niet weg dat je - zoals met andere bouwmaterialen - bij bouwen, renoveren of inrichten met hout niet over één nacht ijs gaat! 

De Second Home beurs is een beurs waar u alle informatie kunt verkrijgen over het kopen van een tweede huis in binnen- en buitenland. Heeft u de droom om een tweede huisje te bezitten in de zon of juist een chalet in de sneeuw? Deze droom kan werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Second Home beurs.