7198
Tendence

Het klinkt misschien als een mysterieus woord uit een exotisch lexicon, maar voor liefhebbers van lifestyle en design is 'Tendence' een begrip dat met fonkelende ogen wordt uitgesproken.

Als je nog niet hebt gehoord van Tendence, dan is dit je geluksdag! Hier gaan we dieper in op wat Tendence precies is, wanneer het wordt gehouden, waar je naartoe moet en nog veel meer. Pak een kopje thee (of koffie, als je dat liever hebt) en ga er lekker voor zitten.

Wat is Tendence?

Tendence is dé internationale consumentengoederenbeurs voor trends. Hier komen de nieuwste productideeën, designs en innovaties in de wereld van wonen, geven en lifestyle samen. Denk aan unieke woonaccessoires, schitterende sieraden en die hippe gadgets die je niet wist dat je nodig had tot je ze zag. Het is dé plek om te netwerken, te leren en geïnspireerd te worden.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wanneer is Tendence?

De exacte data kunnen van jaar tot jaar variëren, maar Tendence wordt meestal in de zomer gehouden. Dus als je in de zomerperiode naar een bruisend evenement wilt dat bol staat van innovatie en inspiratie, markeer Tendence dan in je kalender. En geloof ons, je wilt het echt niet missen!

Waar is Tendence?

Frankfurt am Main in Duitsland is de trotse gaststad van Tendence. Ja, de stad die beroemd is om zijn wolkenkrabbers, de Main-rivier en overheerlijke Duitse delicatessen, biedt ook onderdak aan deze fantastische beurs. Het evenement vindt plaats in het beursterrein van Frankfurt, een locatie die zowel modern als gastvrij is en gemakkelijk te bereiken is, ongeacht of je met de trein, auto of het vliegtuig komt.

Voor wie is Tendence?

Nu vraag je je misschien af: "Is Tendence iets voor mij?" Het korte antwoord? Ja, waarschijnlijk wel! Of je nu een detailhandelaar bent op zoek naar de nieuwste producten voor je winkel, een ontwerper die trends wil spotten, of gewoon iemand die houdt van alles wat met lifestyle en design te maken heeft - er is voor ieder wat wils. Tendence trekt een breed publiek aan, van professionals tot nieuwsgierige consumenten.

Maak je Tendence ervaring compleet

Je weet nu wat Tendence is, wanneer en waar het wordt gehouden en voor wie het bedoeld is. Maar hoe maak je van je Tendence-ervaring een echt memorabel avontuur?

  1. Bereid je voor: Neem vooraf een kijkje op de officiële website van Tendence. Hier vind je informatie over exposanten, programma's en nog veel meer.
  2. Netwerk: Neem genoeg visitekaartjes mee. Dit is je kans om te netwerken met brancheprofessionals en gelijkgestemden.
  3. Trek comfortabele schoenen aan: Je zult veel lopen, dus comfort is essentieel.
  4. Plan pauzes: Tussen al het verkennen en netwerken door, neem de tijd om even te zitten, een hapje te eten en je gedachten te ordenen.
  5. Deel je ervaring: Maak foto's, deel ze op sociale media en gebruik de officiële hashtag van het evenement. Wie weet word je wel opgemerkt door een topmerk of ontmoet je nieuwe vrienden online.

Praktische tips voor je bezoek aan tendence

Oké, nu je helemaal op de hoogte bent en jezelf al ziet flaneren tussen de stands, zijn hier enkele laatste praktische tips:

  • Boek je verblijf op tijd: Frankfurt is een populaire stad, dus zorg dat je je accommodatie ruim van tevoren vastlegt.
  • Gebruik het openbaar vervoer: Het is efficiënt, punctueel en brengt je overal waar je moet zijn.
  • Probeer lokale delicatessen: Vergeet niet om de lokale Duitse keuken te proeven. Bratwurst, pretzels en een koud biertje? Ja, graag!
  • Respecteer de regels: Tendence is een professioneel evenement, dus zorg ervoor dat je je aan de regels en voorschriften houdt.

Met al deze kennis ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur op Tendence. Ga ervoor, laat je inspireren en geniet van elk moment!

Check de website van Tendence voor actuele data


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners