Aalsmeer Flower Festival laat bloemen en planten op hun mooist zien en verrast bezoekers met toepassingen in kunst, design en food. De 7e editie vindt plaats in het weekend van 20 en 21 juni 2020. 

Hof & Huis is uw vaste adres om het mooiste op het gebied van tuin, interieur en lifestyle te ontdekken enleuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom en laat je inspireren op Hof & Huis.

Tendence is één van de belangrijkste consumentengoederen vakbeurzen in het najaar. Hier vindt u alles op het gebied van Giving en Living. Verspreid over zes hallen tonen meer dan 1200 internationale bedrijven hun nieuwste producten voor het komende najaar-, winter-, kerst- en voorjaarsseizoen.

In 2020 vindt de Nationale Tuinweek plaats van 13 t/m 21 juni! Met op 20 en 21 juni het Open Tuinen Weekend. De Nationale Tuinweek is een evenement van de vereniging Groei & Bloei.

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.

De Dag van de Architectuur is er voor iedereen die is geïnteresseerd in architectuur en stedelijke ontwikkeling. Sinds 1986 is de Dag van de Architectuur een landelijk fenomeen dat een groot aantal bezoekers trekt. Plaatselijk geeft iedere stad of regio het programma een eigen invulling met een speciaal thema.

De KunstRAI viert komend jaar haar 36e editie! De beurs, die in 1985 werd opgericht, behoort tot de oudste ter wereld en richt zich op hedendaagse autonome schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en nieuwe media. Ook is er plaats voor toegepaste kunst en design. Raw-Edge stands zorgen voor verrassing op de beurs en Solostands voor de nodige verdieping

Beleef de fijne sfeer bij de Farm & Country Fair. Opgezet door een enthousiaste boerenfamilie met kennis van het platteland en gebaseerd op de grote Engelse plattelandsshows. Het uitgestrekte terrein is opgedeeld in handige themapleinen, die elk diep op hun onderwerp ingaan, zoals het wolplein, het vintage plein en de vele dierendorpen. Kenmerkend zijn de honderden stands, interessante shows en een gastvrije, bloemrijke aankleding.Beleef de fijne sfeer bij de Farm & Country Fair. 

Het Open Tuinen Weekend is in 2020 op 20 en 21 juni! Wil je deze zomer tuinen bezoeken, kijk dan op de open tuinen site bezoekmijntuin.nl.