Met pijn in het hart hebben we besloten dat Aalsmeer Flower Festival dit jaar niet kan doorgaan. De huidige situatie met de coronacrisis is dermate onzeker dat de risico’s te groot zijn om het evenement te houden. De plannen worden doorgeschoven naar 2021.

Uiteraard houdt Corona ons ook in de greep. Omdat we weten dat de exposanten het belangrijk vinden dat ze u kunnen ontmoeten, blijven we koppig zoeken naar een plan B. Ook van heel wat bezoekers kregen we vragen over een (desnoods nieuwe) datum voor het event. Ook jullie missen het event niet graag! Dat we niet kunnen openen tijdens het Hemelvaartweekend is ondertussen duidelijk.

Wegens het Corona virus is de beurs Tendence verplaatst naar 2021. Tendence is één van de belangrijkste consumentengoederen vakbeurzen in het najaar. Hier vindt u alles op het gebied van Giving en Living. Verspreid over zes hallen tonen meer dan 1200 internationale bedrijven hun nieuwste producten voor het komende najaar-, winter-, kerst- en voorjaarsseizoen.

Wegens het Corona virus is de beurs Eurocucina. verplaatst naar 2021 Opgericht in 1974, loopt de International Kitchen Furniture beurs gelijk met de Salone del Mobile in Milaan. EuroCucina presenteert het allernieuwste op het gebied van hoogwaardige keukens, de laatste keukentrends en de nieuwste keukensnufjes.

De de Salone del Mobile is een van de grootste europese meubelbeurzen, gehouden in Milaan, waar het allernieuwste op het gebied van meubels en design tentoongesteld wordt. Meer dan 2000 exposanten tonen op meer dan 200.000 vierkantementer het nieuwste neusje van de zalm. Voor de echte interieurliefhebber een must om deze beurs een keertje te bezoeken.

Bois & Habitat komt terug van 26 tot en met 29 juni 2020 ! Bois & Habitat, de enige Belgische vakbeurs waar alles in het teken staat van bouwen en inrichten met hout, verzamelt ruim 180 toonaangevende ondernemingen die hun passie voor hout delen met de bezoekers.

Als België’s meest toonaangevende beurs blijft Art Brussels bouwen aan haar profiel als een van “Europe’s foremost discovery fairs”, zoals vermeld in The New York Times. Art Brussels voegt iets nieuw toe aan de ervaring van een kunstbeurs door nadruk te leggen op kwalitatieve artistieke inhoud en verrassende, artistieke ervaringen. 

In 2020 vindt de Nationale Tuinweek plaats van 13 t/m 21 juni! Met op 20 en 21 juni het Open Tuinen Weekend. De Nationale Tuinweek is een evenement van de vereniging Groei & Bloei.