Met pijn in het hart hebben we besloten dat Aalsmeer Flower Festival dit jaar niet kan doorgaan. De huidige situatie met de coronacrisis is dermate onzeker dat de risico’s te groot zijn om het evenement te houden. De plannen worden doorgeschoven naar 2021.

Wegens het Corona virus is de beurs Tendence verplaatst naar 2021. Tendence is één van de belangrijkste consumentengoederen vakbeurzen in het najaar. Hier vindt u alles op het gebied van Giving en Living. Verspreid over zes hallen tonen meer dan 1200 internationale bedrijven hun nieuwste producten voor het komende najaar-, winter-, kerst- en voorjaarsseizoen.

Wegens het Corona virus is de beurs Eurocucina. verplaatst naar 2021 Opgericht in 1974, loopt de International Kitchen Furniture beurs gelijk met de Salone del Mobile in Milaan. EuroCucina presenteert het allernieuwste op het gebied van hoogwaardige keukens, de laatste keukentrends en de nieuwste keukensnufjes.

De de Salone del Mobile is een van de grootste europese meubelbeurzen, gehouden in Milaan, waar het allernieuwste op het gebied van meubels en design tentoongesteld wordt. Meer dan 2000 exposanten tonen op meer dan 200.000 vierkantementer het nieuwste neusje van de zalm. Voor de echte interieurliefhebber een must om deze beurs een keertje te bezoeken.

 In 2020 is het World Architecture Festival een online evenement en hoopt in juni 2021 weer als live event terug te keren. Het World Architecture Festival is een driedaags vak evenement voor architecten en interieurdesigners. Het WAF is waar de wereldarchitectuur gemeenschap elkaar ontmoet om te leren, kennis uit te wisselen en elkaar te inspireren.

De Nationale Tuinweek is een evenement van de vereniging Groei & Bloei. Zodra de data en overige informatie bekend is publiceren wij dit op deze pagina.

Vanwege het Corona virus gaat Design District 2020 op 3-4-5 juni niet door. Alle gemaakte plannen worden verschoven naar begin juni 2021 en we hopen iedereen dan in betere tijden en goede gezondheid te zien!

De Dag van de Architectuur is er voor iedereen die is geïnteresseerd in architectuur en stedelijke ontwikkeling. Sinds 1986 is de Dag van de Architectuur een landelijk fenomeen dat een groot aantal bezoekers trekt. Plaatselijk geeft iedere stad of regio het programma een eigen invulling met een speciaal thema.

In verband met het corona virus gaat de Farm & Country Fair in 2020 niet door. De 25e editie van de Farm & Country Fair wordt gehouden op 25, 26 en 27 juni 2021.