1862
Kunst en Antiekweekend

Traditiegetrouw vindt in de laatste week van januari in NAARDEN de alom gewaardeerde kunst & antiek beurs in de Grote Kerk plaats. Helaas is het dit jaar vanwege de COVID-19 pandemie niet verantwoord om deze grote publieksbeurs in de vesting Naarden te organiseren. Wij hopen je in 2022 weer in grote getalen in de Grote Kerk te mogen verwelkomen.

NAARDEN the Art fair 2022

‘NAARDEN’ is in de afgelopen 2 decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. Aangezien ‘NAARDEN’ al bijna 25 jaar zijn vaste plaats in de agenda heeft in het laatste weekend van januari voorzien wij in 2021 geen beurs op een andere datum. De 25e jubileum editie van NAARDEN the Art fair staat nu dus voor 26 t/m 30 januari 2022 in de agenda. Deze prachtige locatie met het aanbod van hoogwaardige kunstobjecten maken een bezoek aan NAARDEN the Art fair meer dan waard!

Kunst & Antiek Weekend

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners