Intirio, DE vakbeurs met een gevarieerd totaalaanbod aan interieurdecoratie voor de Benelux, is het niet te missen event voor de interieurprofessional. Het aanbod van decoratiestoffen,gordijnen, gordijnsystemen, meubelstoffen, vloer- en wandbekleding, decoratieverven, bed-, bad- en tafellinnen, slaapcomfort, interieuraccessoires en kleinmeubelen is gespecialiseerd en toonaangevend.

 

Het nieuwe Intirio wordt een gefocuste beurs. Het aanbod zal zich concentreren rond raam-, wand-, meubel- en vloerbekleding. Selectief en high-end, Voor de retail en B2B projecten. Het duidelijk aanbod en het gaan voor een jaarlijks ritme sterkt de interieur-business.

Nieuwe stijl

Intirio nieuwe stijl krijgt een nieuw kleedje. De beurs mikt zelfs op een stijlbreuk. Een creatief grondplan en een vernieuwde aanpak voor de standenbouw zorgen voor eenvoud en flexibiliteit. Een interieur-datingshow én business platform die elke bezoeker ongetwijfeld zal inspireren.

3 dagen in plaats van 4

Intirio duurt voortaan 3 dagen: zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 januari 2019. Ook deze beslissing komt er op vraag van de markt.

Intirio en TrendZ Belgium, een boost voor de sector

Intirio zal simultaan lopen met de nieuwe beurs TrendZ Belgium, die recent door Easyfairs werd gelanceerd. TrendZ is een B2B event voor Living & Lifestyle producten. Bed- bad- tafel- en interieuraccessoires zullen nu een plaats vinden op TrendZ. Het tijdstip werd bewust gekozen en moet zorgen voor een boost in de interieurmarkt. Trendz en Intirio vullen elkaar aan tot een groot interieur gebeuren.

Samengevat:

Ondanks eerder aangekondigd bericht heeft Intirio 2019 plaats op 27, 28 en 29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent. Er komt een focus op raam-, wand-, meubel- en vloerbekleding. Er werd gekozen voor vernieuwde aanpak qua standenbouw en een creatief grondplan. Intirio zal simultaan lopen met het nieuwe B2B event voor Living & Lifestyle producten, TrendZ. Zo zullen deze complementaire beurzen versterkt door het Intirio interieurcongres zorgen voor één groot interieur gebeuren waarvan de markt wil dat het bestaat.

Ook leuk om te lezen