3839
Bouwplan
Beurs Bouwplan, Thuis in Wonen 2021 gaat helaas niet door!! Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus en de aangescherpte maatregelen, hebben wij als organisatie besloten de beurs in 2021 niet live te organiseren. Beurs Bouwplan zal weer plaatsvinden eind januari 2022. Erg jammer maar voor nu de juiste beslissing. 
 

Beurs Bouwplan, maar dan digitaal..

Ondanks de huidige situatie is er nog onverminderde vraag naar woningen. Om bedrijven en consumenten toch een platform te bieden gaat Organisatiebureau Plan Effect een online informatieplatform ontwikkelen waar standhouders die normaal deelnemen aan de beurs zich kunnen presenteren aan de consument. Het platform wordt gelanceerd op deze website. U kunt bijvoorbeeld informatie vinden over bedrijven, producten, (nieuwbouw-) projecten en leveranciers. Binnenkort meer…

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners