Van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 januari 2019 vindt beurs Bouwplan, Thuis in Wonen plaats in het Expo Assen, voorheen TT Hal Assen

 

Van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 januari 2019 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen voor de drieëntwintigste keer georganiseerd! Laat u verrassen tijdens deze beurs! Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. De beurs vindt wederom plaats in de TT Hall te Assen.

Ook tijdens de editie in 2019 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis, u kunt het allemaal zien tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen! Ook worden er ieder jaar nieuwbouwprojecten en bouwkavels gepresenteerd door meerdere gemeenten uit de wijde regio.

Er wordt voor de beurs een uitgebreid randprogramma opgesteld. In aanloop naar de beurs zal dit randprogramma bekend gemaakt worden, houdt u de website dus goed in de gaten!

 

Ook leuk om te lezen