4350
Tuin & Sfeer

Helaas gaat het evenement Tuin&Sfeer in 2021 niet door. Maar treur niet, er zijn alternatieven! Op 13 februari lanceren we de Buitenspecial in Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Een bijlage vol verhalen van hoveniers, groentips & tricks en tuintrends voor het aankomende jaar.

Had jij nu ontzettend gerekend op persoonlijk advies van een hovenier, om je vragen te stellen en om een stap dichter bij die droomtuin te komen? Geen zorgen. Je krijgt op 16 en 17 februari de kans om alsnog je plannen te bespreken met een hovenier naar keuze. Je kunt je binnenkort hiervoor inschrijven op de website.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners