1053
Royal Christmas Fair - Den Haag

De organisatie van de Royal Christmas Fair heeft gezien de maatschappelijke ontwikkelingen, in verband met het coronavirus, helaas moeten besluiten om de zevende editie te verplaatsen naar 2021.

 

De mooiste kerstmarkt van Nederland slaat gedwongen een jaar over, maar komt van donderdag 9 tot en met woensdag 22 december 2021 nog sfeervoller terug aan het prachtige Lange Voorhout in Den Haag. Het RCF-team wenst al haar bezoekers sterkte, gezondheid en bijzondere feestdagen.

Meer informatie: https://www.royalchristmasfair.nl/

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners