1763
Drijvende kerstmarkt Leiden

Helaas gaat de drijvende kerstmarkt in Leiden in 2020 niet door. We hopen in 2021 iedereen weer te verwelkomen.

Om de kerstsfeer te verhogen, wordt in veel steden een kerstmarkt gehouden. Een grote en enige drijvende kerstmarkt van Nederland vind je in het centrum van Leiden op de Nieuwe Rijn. Wel 86 winterse chalets met kerstspullen, kersthapjes en drankjes.

Er zijn optredens en natuurlijk is de kerstman aanwezig. De markt, die op het water van de Nieuwe Rijn drijft, is gratis toegankelijk. Leuk is ook dat je vanaf de kerstmarkt een rondvaart door Leiden kunt maken. Voor € 7,50 geniet je met een glühwein of warme choco in de hand van een mooie tocht. 

Meer informatie: https://www.visitleiden.nl/nl/ontdek-leiden/specials/winter-wonder-weken

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners