5438
Hof & Huis

Helaas gaat de beurs Hof & Huis in 2020 niet door wegens het Corona virus. Wel is er goed nieuws! Er komt een mini event: Le Manoir. Van vrijdag 9 tot maandag 12 oktober 2020

 

Wij geven de hoop nooit op, wij laten u dan ook niet graag op uw honger zitten. U weet het allanger, wij blijven vechten, blijven hopen. We hebben “Hof & Huis” uitgesteld naar 2021 maar we vonden een locatie waar we nu toch nog een mini-event kunnen organiseren. Voor een mini-prijsje ben je er bij.

We zijn dan ook heel blij u in het tweede weekend van de maand oktober te mogen verwelkomen op het domein van Paul & Magali. Een verborgen locatie die voor het eerst haar poorten opent voor de eerste editie van "Le Manoir", een event met zo'n 60 exposanten.  Een prachtige dreef die je leidt naar de tuin, sfeervol, gezellig en een overheersende rust!

We willen u graag op deze eerste editie zo'n 60 exposanten presenteren. Een sfeervolle locatie, plannen afgestemd op de huidige hygiënisch voorschriften. Het domein is ongeveer 40.000 m2 groot waarvan wij ongeveer 5.000 m2 gebruiken. Alles wordt dus op een veilige manier georganiseerd. Een heel mooie dreef aan de inkom met al heel wat exposanten, een verrassende tuin en afwisseling van water en groene partijen.  Het wordt een gevarieerd aanbod: planten, tuindecoratie, tuinmeubelen, voeding, interieur, ... het komt allemaal aan bod.

Bezoek "Le Manoir" op vrijdag 9, zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12 oktober 2020 telkens van 10 tot 18u.

Adres: Fortstraat 15, 8730 Beernem

Gratis parkeren vlak voor de deur, plaats voor meer dan 1000 auto’s


Meer informatie www.tuinbeurzen.be