Het team van exposanten van house4kitchen stelt dit jaar de nieuwigheden niet voor tijdens de beurs zelf. De organisatoren van house4kitchen slaan het digitale pad in: zij willen de noviteiten op een informatieve en inspirerende wijze digitaal presenteren. 

Ambiente is ‘s werelds grootste consumentengoederen vakbeurs. Ambiente bestaat uit drie internationaal toonaangevende vakbeurzen, namelijk Dining, Giving en Living.

Wegens het Corona virus is de beurs Tendence verplaatst naar 2021. Tendence is één van de belangrijkste consumentengoederen vakbeurzen in het najaar. Hier vindt u alles op het gebied van Giving en Living. Verspreid over zes hallen tonen meer dan 1200 internationale bedrijven hun nieuwste producten voor het komende najaar-, winter-, kerst- en voorjaarsseizoen.

Normaliter vind Christmasworld in januari plaats. Wegens Covid-19 is de beurs verplaatst naar 17 - 20 April 2021Christmasworld is wereldwijd dé toonaangevende vakbeurs voor decoratie en feestversiering en presenteert de nieuwste trends en innovaties voor alle feesten van het jaar – van kerstmis, oud en nieuw, Valentijnsdag tot Pasen en Halloween. 

LivingKitchen heeft zich wereldwijd gevestigd als het centrale ontmoetingspunt van de keukenwereld en het is de internationale vakbeurs voor keukenmeubelen, keukenapparatuur en accessoires. In 2020 slaat de beurs een keertje over maar in 2021 wordt de beurs gehouden van  22 tot 24 januari. Meer dan 200 bekende nationale en internationale leveranciers uit 21 landen presenteren dan hun laatste ideeën en innovaties. 

Heimtextil is de grootste en belangrijkste internationale vakbeurs voor interieur en interieurstoffen. Heimtextil wordt gehouden in Frankfurt am Main van 12 tot en met 15 januari 2021. Bij dit toonaangevende evenement voor interieurtextiel, design en trends presenteren internationale fabrikanten, dealers en ontwerpers hun producten en innovaties aan een groot vakpubliek

1De imm cologne (Keulen) zet zet van 18 - 24 januari 2021 de woonwerelden van morgen in scène. Het gehele spectrum van het internationale aanbod op het gebied van meubel- en interieurdesign wordt hier op één locatie bijeengebracht.19

Dit is dé meubelbeurs van Duitsland die dit jaar gehouden wordt van 20 - 24 september 2020. U kunt er terecht voor alle grote meubelmakers en designers van Duitsland. Maar ook internationale ontwerpers. Deze beurs trekt bezoekers uit Europa, waaronder ook veel Nederlanders. Op deze beurs ontdekt u de laatste trends, innovaties en ontwikkelingen.