10
ma, aug

Met de maatregelen omtrent het Covid-19 virus, waarbij is besloten dat evenementen met vergunningsplicht tot 1 september 2020 verboden zijn, kan ook de Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt helaas niet doorgaan. Volgend jaar hoopt het landgoed weer de standhouders en vele gasten van de Landgoedfair als vanouds te kunnen ontvangen.

 

In de afgelopen 25 jaar groeide de Landgoedfair uit tot een van de bekendste en grootste buitenbeurzen van Nederland. Het evenement dat in 1995 haar eerste editie kende, trok een landelijk publiek naar het landgoed. De Landgoedfair was het vliegwiel voor de vele activiteiten op het landgoed, zoals de Landgoedwinkel, het pannenkoekenhuis de Stapelbakker en de locaties voor feesten en vergaderingen. Helaas ligt nu alles stil, behalve de landbouw, productie van kaas en delicatessen en de Landgoedwinkel. Vanaf 20 mei hoopt de familie Van Verschuer de horeca weer te kunnen openen maar voor de Landgoedfair geldt helaas, dat deze niet naar later in het jaar verzet kan worden. Volgend jaar hoopt het landgoed weer de standhouders en vele gasten van de Landgoedfair als vanouds te kunnen ontvangen.

Bent u in het bezit van een entree- en/of parkeerkaart? Wij zijn bezig met het zoeken naar een passende oplossing in de vorm van een voucher of restitutie. Wij sturen u zo snel mogelijk een bericht.

Meer informatie: https://www.marienwaerdt.nl/landgoedfair/

Ook leuk om te lezen