4514

Wegens Covid-19 kon de Landgoedfair in 2020 niet doorgaan. Zodra de data voor 2021 bekend zijn publiceren wij deze onze website.

In de afgelopen 25 jaar groeide de Landgoedfair uit tot een van de bekendste en grootste buitenbeurzen van Nederland. Het evenement dat in 1995 haar eerste editie kende, trok een landelijk publiek naar het landgoed. De Landgoedfair was het vliegwiel voor de vele activiteiten op het landgoed, zoals de Landgoedwinkel, het pannenkoekenhuis de Stapelbakker en de locaties voor feesten en vergaderingen. Helaas ligt nu alles stil, behalve de landbouw, productie van kaas en delicatessen en de Landgoedwinkel. Vanaf 20 mei hoopt de familie Van Verschuer de horeca weer te kunnen openen maar voor de Landgoedfair geldt helaas, dat deze niet naar later in het jaar verzet kan worden. Volgend jaar hoopt het landgoed weer de standhouders en vele gasten van de Landgoedfair als vanouds te kunnen ontvangen.

Bent u in het bezit van een entree- en/of parkeerkaart? Wij zijn bezig met het zoeken naar een passende oplossing in de vorm van een voucher of restitutie. Wij sturen u zo snel mogelijk een bericht.

Meer informatie: https://www.marienwaerdt.nl/landgoedfair

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners