Door de maatregelen rondom het Covid-19 virus vinden er tot 1 september geen evenementen plaats. Veel beurzen zijn verplaatst naar het najaar of naar 2021. Op Wonenonline vind je het actuele woonbeurzen overzicht welke dagelijks wordt bijgewerkt. 

Zestig professionele vintage designhandelaren uit heel Europa keren op 29 - 30 augustus terug naar Amsterdam voor Design Icons 2020. Een divers aanbod van interieur objecten zal worden verkocht aan zowel de professional als het brede publiek: van beroemde klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic tot stoer industrieel. 

All4Home, vakbeurs voor decoratie, bloemen en geschenken is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische beurzenlandschap. De data voor 2020 zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn zullen we dit op deze pagina laten weten.

Met de maatregelen omtrent het Covid-19 virus, waarbij is besloten dat evenementen met vergunningsplicht tot 1 september 2020 verboden zijn, kan ook de Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt helaas niet doorgaan. Volgend jaar hoopt het landgoed weer de standhouders en vele gasten van de Landgoedfair als vanouds te kunnen ontvangen.