1378
ART BREDA

Woonbeurs ART BREDA. Geniet van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.

Ruim 65 gerenommeerde handelaren in kunst en antiek en galerieën voor hedendaagse kunst uit binnen- en buitenland verwelkomen u graag in evenementenhal Breepark, voor de zevende editie van ART BREDA.
Veel bekende en ook nieuwe gezichten nemen aan de beurs deel, die zoals gebruikelijk voor circa ⅔ uit oude kunst en antiek en ⅓ uit hedendaagse kunst bestaat. De uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden op het gebied van oude schilderkunst, antiek, twintigste-eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer worden in een aantrekkelijke ambiance getoond.
De galerieën voor hedendaagse kunst brengen een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent. Ook antieke en hedendaagse juwelen zijn weer goed vertegenwoordigd, met juweliers en edelsmeden uit Nederland en België.

KWALITEIT

De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies. Hierdoor is de koper er van verzekerd dat het werk volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit is.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

ART BREDA TALK

ART BREDA presenteert tijdens de komende editie ART BREDA TALK: een platform voor lezingen en gesprekken over kunst, antiek en design. Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar de huidige trends in de hedendaagse kunst­markt of wilt u de kenmerken van Lalique glas leren herkennen? Het bezoeken van een van onze lezingen biedt antwoord op al uw vragen. De lezingen worden verzorgd door con­servatoren, taxateurs, handelaren en overige experts uit het veld en zijn dagelijks bij te wonen om 13.00 en om 15.00 uur.

Daarnaast geeft een van de geëx­poseerde kunstenaars dagelijks om 14.00 uur een ARTIST TALK. Tijdens de ARTIST TALK kunt u op inspirerende wijze kennis maken met de kunste­naar en zijn werkwijze, waarna de kunstwerken in het echt op de beurs bekeken kunnen worden. Ook de ontwerpers en goudsmeden van hedendaagse juwelen vertellen over hun unieke collecties die te zien zijn bij de exposerende juweliers.

Om 17.00 geeft een handelaar of specialist van de Koninklijke Ver­eeniging van Handelaren in Oude Kunst (KVHOK) een kunsthistorisch college!

RONDLEIDINGEN

Twee keer per dag verzorgt kunsthistoricus Marius van Dam een boeiende rondleiding over de beurs. Aan de rondleidingen kan kosteloos deelgenomen worden door maximaal 15 bezoekers per keer. Aanmelden kan bij de infobalie op de beurs.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners