9380
Vloerentrends 2019: Stijlvol wonen met een visgraat vloer
Gepubliceerd: 19-09-2018 Laatste update: 05-12-2020

De visgraat vloer is bezig met een comeback in élke kamer van het huis. De van oorsprong klassieke visgraat past goed in de hedendaagse woontrends; van New Classic en Natural Living tot Modern Minimal. De nieuwe pvc stroken collectie iD Supernature heeft een ruime keuze in verschillende hout kleuren en het XL-visgraat patroon is makkelijk zelf te leggen. Met deze visgraat vloer combineer je de tijdloze uitstraling van hout met de praktische voordelen van pvc. Zo heb je jarenlang plezier van een iD Supernature vloer in jouw interieur.

 

  7-iD-Supernature_Forest-oak-liqorice_Desso&EX-4311-620_180711-44513.png

inspiratiebrochures1.png

foto: iD Supernature pvc stroken collectie van Dessotarkett.nl, tapijtcollectie Desso&Ex van Dessotarkett.nl 

Slaapkamer: 100% sfeer
Kies je voor een visgraat vloer uit de iD Supernature collectie in de slaapkamer dan ben je verzekerd van een sterke vloer met een chique uitstraling. De vergrijsde optiek van de visgraat is mooi in combinatie met de nieuwe herfstkleuren koraal, bruin en terra cotta. Onder het bed is een groot kleed de uitkomst voor meer warmte en sfeer. Zo is het altijd zacht en aangenaam als je met blote voeten uit bed stapt. Stylingtip: Is de ‘master bedroom’ heel erg groot? Met een kamerscherm maak je het slaapgedeelte iets intiemer!

14-iD-Supernature_Forest-oak-soaped_Desso&Ex-4311-621_180711-44482.png
foto: iD Supernature pvc stroken collectie van Dessotarkett.nl, tapijtcollectie Desso&Ex van Dessotarkett.nl

Werkplek: nooit meer saai
We werken steeds vaker thuis en daarom is er meer aandacht voor een persoonlijke werkplek die past bij de stijl en smaak van de bewoners. De visgraat vloer is een rustgevende en warme basis voor het kleurrijke en opvallende design interieur. De Avant-garde sfeer wordt versterkt door het kleed met grafisch retro patroon en het bureau dat als een sculptuur vrij in de ruimte staat: Kunstzinnig! 

10-iD-Supernature_Forest-oak-nutmeg_Desso&Ex-7322-614_180711-13303.png

foto: iD Supernature pvc stroken collectie van Dessotarkett.nl, tapijtcollectie Desso&Ex van Dessotarkett.nl 

Zithoek: patronenmix
Maak een trendy zithoek door verschillende patronen met elkaar te mixen. De visgraatvloer uit de iD Supernature collectie is door de natuurlijke look te combineren met felle kleuren en meerdere dessins. Zo heeft het moderne cirkelpatroon uit de tapijtcollectie Desso&Ex een verrassend effect als je er een kleed van laat maken. Het formaat bepaal je natuurlijk zelf. Hoe groter je het kleed maakt, hoe groter de zithoek optisch wordt!

4-iD-Supernature_Forest-oak-ashen_180711-44430.png

foto: iD Supernature pvc stroken collectie van Dessotarkett.n, tapijtcollectie Colort King van Dessotarkett.nl

 Zitkamer: met of zonder kleed
De visgraat vloer (Forest Oak Ashen) uit de iD Supernature collectie is een chique basis in dit modern-klassieke interieur. De as-grijze kleur van de eiken look vloer past goed bij de nieuwste woontrend New Classic waarin hedendaags design en klassieke architectuur worden gecombineerd. Voor een fris kleuraccent op deze visgraatvloer is een op maat gemaakt kleed een echte sfeermaker. Kies je eigen favoriete kleur uit de nieuwe tapijtcollectie Color King met de nieuwste trendkleuren zoals o.a. pastel roze, lila en pistache geel. 

De laagpolige structuur maakt deze collectie zeer geschikt om een groot ‘kamerbreed’ kleed te maken. Het kleed maakt het interieur ruimtelijker en het gekleurde vlak kadert optisch het zitgedeelte.

6-iD-Supernature_Forest-oak-cotton_180711-007.png

  19-iD-Supernature-Forest-oak-ashen_180711-13289.png

1-iD-Supernature_-Forest-oak-nutmeg_180711-13311.png

Visgraat vloeren Forest oak cotton (foto 1), Forest oak ashen (foto 2) en Forest oak nutmeg (foto 3) uit de ID Supernature pvc stroken collectie van Dessotarkett.nl

Natuurlijke uitstraling
Geef je vloer een natuurlijke uitstraling met iD Supernature en combineer met natuurlijke materialen in de rest van het interieur voor een modern-landelijke sfeer. Deze pvc-vloer past heel goed in de woontrend Natural Living waarbij het draait om de natuur op een duurzame manier in huis halen voor meer well-being. De iD Supernature pvc stroken collectie is milieuvriendelijk gemaakt en dankzij een nieuwe digitale printtechniek heeft de vloer geen patroonherhaling meer. Hierdoor is de visgraat vloer niet meer van een massief houten vloer te onderscheiden. Je hebt echter wél de voordelen van pvc stroken die betaalbaar, supersterk en slijtvast zijn. Daar komt nog bij dat de iD Supernature vloer in elke ruimte te leggen is, al dan niet met vloerverwarming.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide