3183
Op zoek naar een tegelvloer?
Gepubliceerd: 17-12-2018 Laatste update: 04-05-2021

Iedere stijlliefhebber is het erover eens. Een mooi interieur creëer je niet alleen met stijlvolle meubelen en decoraties. Minstens zo belangrijk is de vloer, want die bepaalt voor een groot deel het karakter van de woning. Met een mooie vloer zorg je voor een heel eigen sfeer. Wie gaat voor klasse en allure, kiest voor een vloer van Nibo Stone. Daarmee maak je een woning pas echt uniek.

De GO-TO als het om vloeren gaat

Of je nu op zoek bent naar een tijdloze natuursteen vloer of juist een trendy betonlook tegel of keramisch parket, bij Nibo Stone vind je zeker je droomvloer. Het toch al ruime assortiment in natuursteen en keramische tegels wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe maten, concepten, steensoorten en bewerkingen. De ruime kennis en ervaring van de medewerkers, hun klantgerichte aanpak en de competitieve prijzen zorgen ervoor dat Nibo Stone de GO TO is wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer. En wanneer je Nibo Stone tijdens het EindejaarsEvent bezoekt, koop je je vloer nog eens extra voordelig, want tussen 26 en 30 december betaalt Nibo Stone voor jou de BTW.

inspiratiebrochures1.png

XXL showrooms in Vianen en Venlo

In de XXL showrooms van Nibo Stone in Vianen en Venlo kun je de vloeren echt beleven. De vloertegels zijn namelijk allemaal gelegd op grote beloopbare oppervlaktes. Zo kun je echt ervaren hoe de vloer er bij je thuis uit kan komen te zien.

Kies een vloer die bij je past

De adviseurs van Nibo Stone staan klaar om je een deskundig en persoonlijk advies te geven. Voor een optimaal gebruikersgenot is het namelijk belangrijk dat je niet alleen voor een vloer kiest die je mooi vindt, maar ook voor een vloer die bij je lifestyle past. Hoe is de gezinssamenstelling? Welke verwachting heb je van de vloer? In welke ruimte komt de vloer? Wanneer je met dit soort zaken rekening houdt, kies je niet alleen voor mooi, maar ook voor een functionele vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven. De medewerkers van Nibo Stone kunnen je alles vertellen over de vloer, het leggen, de vloerverwarming en het onderhoud van de tegels.

21% BTW voordeel tijdens eindejaarsevent

Tussen 26 en 30 december is het extra aantrekkelijk om de showroom te bezoeken. Want koop je dan een vloer uit de collectie van Nibo Stone, betaalt Nibo Stone de BTW. Een voordeel van maar liefst 21%. Je kunt vrijblijvend binnenlopen tijdens de openingstijden of je kunt een afspraak maken via de website.

Neem hier vast een kijkje in de showroom van Nibo Stone in Vianen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide