2441
Bijzondere Tegels: Uniek én Authentiek Mediterraans
Gepubliceerd: 10-08-2021 Laatste update: 13-08-2021

Ben je net verhuisd? Of wil je gewoon eens een nieuwe sfeer in je interieur introduceren? Je kunt natuurlijk gaan voor de standaard vierkante tegels in een passende kleur. Of je kan kiezen voor een luxe en exclusieve uitstraling met bijzondere en unieke tegels van Mediterrane komaf. Wij zouden het wel weten, want zo creëer je een echte blikvanger in je interieur.

Mediteraanse tegels uit landen zoals Italië, Portugal en Spanje zijn erg populair. Door de enorme keuze aan vormen en kleuren en het handgemaakte karakter van Mediteraanse tegels zal jij jouw tegels niet bij de buren aan de wand of op de vloer tegenkomen. Zowel de klassieke tegels die de test der tijd doorstaan hebben als moderne kekke tegels kunnen je huis precies de unieke sfeer geven die jij wil hebben. Geniet van een huis dat jou een gevoel van luxe en comfort geeft.

Hieronder hebben we een aantal opvallende en uiteenlopende tegels van verschillende aanbieders naast elkaar geplaatst :

inspiratiebrochures1.png

Als je houdt van een luxe en moderne uitstraling, zijn metallic tegels misschien de perfecte keuze voor jou. Jouw muur straalt met deze gouden en platinum tegels. Deze tegels lijken haast futuristisch. Ze geven je interieur dan ook een reine en moderne uitstraling. Metallic tegels vormen een prachtige blikvanger in jouw keuken, toilet of badkamer. Je kunt bijvoorbeeld één wand in je ruimte met metallic tegels betegelen om een schijnende accentmuur te maken. De prachtige metallic druppel tegels van Baldosas Tegels zorgen ervoor dat dit toilet gebruiken een luxe ervaring wordt voor jou en je gasten.

tegels-expert-ston-italia-perla.jpg

Bij Tegels Expert kwamen we de Ston Italia metal tegels tegen, welke waarschijnlijk in meerdere kleuren geleverd kunt krijgen. Door de kleurverschillen ontstaat er een mozaïekpatroon in de wand. Door het weerkaatsend effect kun je bij elke blik jezelf een beetje in in het zonnetje te zetten. De verschillende platinum- en goud tinten zijn perfect met elkaar in balans en zorgen ervoor dat jouw accentmuur je nooit zal vervelen. 

baldosas-tegels-hexagon.jpg

Hexagon tegels, ook wel honingraat tegels genoemd, staan geweldig in elke ruimte. Als je gaat voor hexagon tegels, heb je de keuze uit oneindig veel verschillende kleuren en designs. Door de veelzijdige toepassing van deze tegels kun je ze overal gebruiken . Daarnaast kun je zowel je vloer als je muur betegelen met hexagon tegels. Maar dat is niet de enige reden dat deze tegels zo populair en geliefd zijn. De hexagon vorm zorgt voor een gezellig honingraat motief. De vorm is opvallend zonder storend te zijn. Voor welke sfeer je ook gaat, hexagon tegels helpen je jouw interieur vorm te geven zoals jij dat wil. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opvallende en kleurrijke stijl, zoals de gouden, beige en witte honingraat tegels van Baldosas Tegels. De gouden tegels in deze mix zijn geglazuurd met echt goud. Dat is pas bijzonder! Voor een luxe uitstraling is deze stijl perfect. Of ga voor de kleine, zwarte hexagon tegels van Ston Italia. Modern en toch klassiek, deze Mediterraanse hexagon tegels zijn het allebei. 

baldosas-tegels-3d-tegels.jpg

3D tegels: Uniek én opvallend

Als we het hebben over bijzondere en veelzijdige tegels, moeten we natuurlijk 3D tegels noemen. Je kiest uit een enorm assortiment aan vormen en kleuren. Met deze unieke en sfeervolle tegels springt jouw wand er letterlijk uit! 3D tegels zijn vooral erg leuk voor accentmuren. Ga bijvoorbeeld voor een luxe, moderne en licht industriële sfeer met de zwarte, keramische Apavisa tegels. Of geniet van een een bijzondere en licht speelse stijl in je keuken met de roze-oranje 3D tegels van Baldosas Tegels. 

baldosas-tegels-visschubben.jpg

Visschub tegels: authentiek jezelf zijn

Een heerlijk onbezonnen en speelse jij komt naar buiten met deze te gekke visschub tegels. Creëer een Mediterraanse sfeer in je badkamer, toilet of keuken met de bijzondere vorm van deze schubben. Deze tegels van Baldosas Tegels zijn handgemaakt op een duurzame wijze. Met het exclusieve en unieke karakter van deze tegels, kan jij helemaal jezelf zijn. Laat je iedere dag inspireren door deze creatieve zeemeermin staart op je muur.

tegels-expert-mozaieke-tegels.jpg

Mozaïektegels: voor elk design

Decoreer je interieur precies zoals jij het het mooist vindt. Met mozaïektegels kun je zowel je muren als je vloeren betegelen. Deze tegels komen in elke kleur die je je maar wensen kan. Daardoor zijn mozaïektegels perfect voor unieke en exclusieve designs. Kies kleurrijke mozaïektegels om een prachtig kunstwerk op je muur te maken met de Enamel pattern line van Ston Italia. Of  ga voor een luxueuze parelstijl in je keuken of badkamer met de Ston Italia Perla. Het gevoel van een dagje wellness kun je ook thuis ervaren. De rustige kleuren die samenkomen in deze pareltjes brengen een vredige balans in je huis en in je leven. Tegelijkertijd zorgt de mozaïekstijl ervoor dat je muur nooit saai is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze tegels ooit gaan vervelen.

Terrazzo tegels: exclusief Venetiaans

Jouw keuze voor terrazzo tegels is een keuze voor de authentieke Venetiaanse kunst. Deze tegels doen denken aan de historische en prestigieuze vloeren van de Italiaanse architectuur. En het houdt niet op bij vloeren. Terrazzo tegels zijn ook geweldig als wandtegels. Je kan je creativiteit de vrij loop laten met de verschillende exclusieve designs. Breng bijvoorbeeld een rustieke sfeer in huis met de Spaanse Apavisa tegels. Of ga voor een moderne twist op deze historische stijl met de terrazzo tegels van Casalgrande Padana. 

tegels-expert-enamel-pattern.jpg

Spaanse, Portugese en Italiaanse patroontegels: op vakantie in eigen huis

Je waant je op vakantie in Spanje of Portugal met deze klassieke Mediterrane patroontegels. Met patroontegels kun je werkelijk alle kanten op. Met het kleurcontrast van de Baldosas Tegels handgemaakte patroontegels wordt jouw wand of vloer nooit saai. Deze tegels worden ontworpen door een van de vier Spaanse designers met wie Baldosas Tegels samenwerkt. En jouw mediterraanse tegels komen ook echt uit Spanje. Of maak Italiaanse gerechten in stijl door een authentieke Italiaanse tegel van Ston Italia Fasce E Rosoni in je keuken te leggen. Tegels Expert levert deze unieke patroontegels per stuk. Met zo'n kunstwerk van een tegel maak jij echt een statement. Deze Ston Italia tegels worden gemaakt met onregelmatige fragmenten natuursteen. Geen twee tegels zien er dus hetzelfde uit. Dat is nu echt uniek en exclusief. 

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide