2912
Win een stijlvol vloerkleed naar keuze!
Gepubliceerd: 19-04-2024 Laatste update: 13-05-2024

Ben je klaar om je woonruimte naar een hoger niveau te tillen? Wonenonline.nl biedt jou, in samenwerking met Tapeso de kans om je huis of tuin te verrijken met een prachtig vloerkleed. We geven maar liefst 5 vloerkleden naar keuze weg! En het mooiste van alles? Deelnemen is een fluitje van een cent! 

Deze kans wil je niet mislopen!

Een vloerkleed is niet zomaar een accessoire; het is de basis die de toon zet in elke ruimte. Of je nu de warmte en luxe van een wollen vloerkleed zoekt, de uitstraling van een vintage stuk of de functionaliteit van een buitenkleed, bij Tapeso vind je het allemaal. Met hun uitgebreide assortiment is er voor elke stijl en elke woonwens een perfect match.

Cadeautje voor jezelf of verrassing voor iemand anders?

Niet alleen voor jezelf, maar ook als geschenk is een vloerkleed van Tapeso een schot in de roos. Heb je vrienden die onlangs verhuisd zijn of misschien wel een housewarming op de planning? Verras hen met een stijlvol vloerkleed dat hun nieuwe huis direct als thuis laat voelen.

Hoe kun je winnen?

Heel simpel: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je maakt kans op een van de vijf vloerkleden van Tapeso. Vul hieronder het formulier in (ook als je al lid bent van onze nieuwsbrief om je deelname kenbaar te maken) en... check je mail want je ontvangt nog een tip voor extra winkans!

Voorwaarden

  • De waarde van het kleed is maximaal 100 euro. Je ontvangt hiervoor een voucher welke 2 maanden geldig is. 
  • We geven 5x een voucher van 100 euro weg
  • De voucher is uitsluitend te besteden op de website van Tapeso.nl en niet inwisselbaar voor contanten
  • Je schrijft je in voor de nieuwsbrief van Wonenonline.nl om kans te maken
  • De winnaars maken we 19 mei bekend
  • Wonenonline behoud zich het recht voor om de actievoorwaarden te wijzigen
  • De winnaars worden bekend gemaakt op deze pagina