6571
Vintage vloerkleden trends
Gepubliceerd: 04-09-2017 Laatste update: 21-01-2024

De vintage vloerkleden en tapijten vinden steeds vaker de weg naar onze interieurs. Op televisie, in woonbladen, op homedeco beurzen en bij mensen thuis kun je tegenwoordig niet meer om de vintage kleden heen. Dit is ook niet gek, want men wil tegenwoordig graag iets unieks in huis hebben liggen. Laat dit nou net de kracht zijn van een vintage vloerkleed!

Geschikt voor elk interieur
Veel mensen vragen zich af of een vintage vloerkleed past binnen hun interieur. Op deze vraag is gemakkelijk antwoord te geven. Voor elk interieur is een vintage vloerkleed te vinden. Of je nu een modern, klassiek of een landelijk interieur hebt; ze passen perfect in een westers interieur! De authentieke uitstraling van de vintage kleden is hetgeen wat het verschil maakt. De hoge pool wordt geschoren waardoor de kleden deze unieke look krijgen. Aansluitend volgt een proces van ontkleuren en inverven, wat een vintage kleed tot een échte eyecatcher maakt.

Recent zag ik nog een vintage vloerkleed van Rozenkelim.nl voorbij komen in de Libelle. Een mooi voorbeeld van hoe een vintage vloerkleed past in een klassiek interieur. Wat een prachtig vintage vloerkleed!

vintage-vloerkleed.jpg
Uniek
Elk vintage vloerkleed heeft een eigen geschiedenis. Zo biedt Rozenkelim.nl vintage vloerkleden aan die gemiddeld zo’n 50 jaar oud zijn. Deze kleden worden met de hand bewerkt om zo een tweede leven te krijgen in een Westers interieur. De oorsprong van de kleden ligt in landen zoals Iran en Turkije. Elk kleed is uniek, wat het extra bijzonder maakt om een vintage vloerkleed in jouw interieur op te nemen! Benieuwd naar het verhaal achter jouw vintage vloerkleed? Bij Rozenkelim.nl ontvang je een ‘paspoort’ bij jouw kleed met informatie waar dit unieke exemplaar vandaan komt.

Showroom vol vintage vloerkleden en kelims
Ben je geïnteresseerd geraakt in vintage vloerkleden? Neem dan eens een kijkje in de showroom van Rozenkelim.nl in Hillegom, waar je ruim 500 vloerkleden kunt bekijken. Is een vintage vloerkleed niet wat je zoekt? Rozenkelim.nl biedt ook andere type vloerkleden aan, zoals patchwork vloerkleden, berbers en perzische tapijten. Onze tip: bekijk alvast het assortiment online op https://www.rozenkelim.nl/ en voeg de mooiste vloerkleden toe aan je verlanglijstje voordat je de showroom bezoekt.

replica-vloerkleed.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide