1376
Tapijt
Gepubliceerd: 29-09-2012 Laatste update: 27-04-2017

Met een breed spectrum aan nieuwe, modieuze kleuren voor een aantal topkwaliteiten tapijt maakt Parade een trendy start. De focus ligt onder meer op neutrale, grijze en natuurlijke tinten, maar ook modieuze kleuren spelen een belangrijke rol. Klassiekers als Parade President, Parade Toscana, Parade Palazzo en het ongeëvenaarde Parade Corso liggen er weer up-to-date bij.

Kleuren die mensen kiezen voor hun tapijten vertonen vaak een samenhang met de economische situatie. Dat verklaart de huidige trend van neutrale, grijze en natuurlijke tinten, waarin overigens ook duidelijk plaats is voor modieuze kleuren. Op dat laatste vlak zijn blauwe tinten populair, maar ook wit - bij voorkeur gecombineerd met hout - en zachte kleuren hebben in 2009 een vooraanstaande positie. Daarom zijn deze kleuren, en vele variaties daarop, in ruime mate terug te vinden in het vernieuwde assortiment van Parade.

President en Palazzo
Parade President is een klassiek frisé tapijt van 80% wol en 20% synthetische garens. De comfortklasse van maar liefst 5 sterren gedijt goed in modern klassieke interieurs. Het actuele kleurenspectrum omvat Agave, Granaat, Onyx, Taupe, Berber, Havanna, Cacao, Magnolia, Caramel, Amber, Perkament, Naturel en Camel. Parade Palazzo is de elegante en zeer stijlvolle oudgediende in het assortiment. Het tapijt met zijn driekleurige garens is al 25 jaar een betrouwbaar fundament in menig huis, maar blijft dankzij maar liefst 16 nieuwe, moderne kleuren voortdurend met zijn tijd meegaan. De nieuwe tinten zijn Oceaan, Leisteen, Nachtblauw, Graniet, Aubergine, Sepia, Oester, Orchidee, Champagne, Barnsteen, Toendra, Koper, Robijn, Basalt, Henna, Hazel en Karamel.

Toscana en Corso
Al jarenlang een topper in de collectie is Parade Toscana, een sfeervol en vriendelijk tapijt dat opvallend goed past bij ieder interieur. Ook deze kwaliteit heeft een groot aantal nieuwe kleuren gekregen: Bramen, Nevelblauw, Aqua, Messing, Camel, Linnen, Zilvergrijs, Sepia, Zwart, Chocolade, Aubergine, Bordeaux, Cayenne, Herfstgoud, Jasmijn, Zand en Cappucino.

Iets eenvoudiger, maar in zijn kwaliteit nogal altijd ongeëvenaard, is Parade Corso. Dit zeer goed verkochte tapijt is al aan zijn zevende kleurencollectie toe. Deze bestaat nu uit Kobalt, Cyaan, Aqua, Kiwi, Linnen, Saffraan, Albast, Cashew, Perkament, Jasmijn, Camel, Wenge, Sepia, Leem, Zilvergrijs, Inktzwart, Koraal, Pink en Violet.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide