17231
Tapijt
Gepubliceerd: 16-05-2017
Geef je interieur een natuurlijke basis met de nieuwe tapijtcollectie Soft Sense. Kamerbreed gelegd in de slaapkamer heb je een relaxte sfeer en een gevoel van wellness, dankzij de prachtige natuurlijke kleuren en de zachte textuur. Door de kort gesneden pool heeft dit tapijt de luxe look & feel van zijde.
 
9 kleuren uit de natuur
Het kleurenpalet van de Soft Sense collectie bestaat uit negen aardse tinten, van zand en klei tot kiezel en leisteen. Met deze extra zachte vloerbedekking creëer je een natuurlijke woonsfeer in huis. Kies jij voor een bruine of zandkleurig kleed? Combineer dit met grijze gordijnen en bedtextiel. Geef je de voorkeur aan koel grijs als tapijt, dan maak je het modern met witte en lichtgekleurde houten meubelen.
 
Interieurtip: lekker slapen
Een goede nachtrust is essentieel maar vooral voor opgroeiende kinderen belangrijk om goed te kunnen presteren op school en in sport. Rustgevend voor de kinderkamer is een natuurlijk kleurenpalet en voldoende zachte materialen voor optimaal comfort, gezelligheid en een goede akoestiek. Inhakend op de Scandinavische woonstijl combineer je een zandkleurig kamerbreed tapijt met wit, grijs en de modische kleuraccenten in pastelgroen en zalmroze. Zo kunnen kids lekker slapen én studeren in hun eigen kamer.
 
Sterk staaltje
Probeer de extra zachte textuur van Parade Soft Sense zelf uit en vraag gratis een tapijtstaaltje aan. Door de hoogwaardige en gerecyclede synthetische garens is dit tapijt niet alleen superzacht en duurzaam maar óók geschikt voor intensief gebruik. Vooral in de slaapkamer zorgt het Soft Sense tapijt, kamerbreed gelegd, voor behaaglijkheid. Parade Soft Sense kost €109,- per strekkende meter (op een rol van 400 cm breed). Kijk voor het aanvragen van tapijtstaaltjes op dessotarkett.nl.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide