4471
Nieuwe tapijt
Gepubliceerd: 02-06-2017
Het mixen van woonstijlen past goed in het interieur van nu. Maak je eigen persoonlijke woonstijl met creatieve combinaties van modern met vintage en industrieel met design. Met de nieuwe Patterns & Shades collectie van Desso Home haal je een tapijt met een persoonlijk en doorleefd karakter in huis. Het is chique maar ook stoer! Je kunt de Patterns vloerkleden met vervaagde klassieke dessins perfect combineren met de Shades vloerkleden die een betonlook hebben. Deze collectie is duurzaam gemaakt van ECONYL® garens, afkomstig van gewonnen visnetten uit de oceaan. Zo draagt Desso bij aan het opschonen van de oceaan 
 
Mix & Match
Breng je vloer tot leven met de Patterns & Shades collectie door te spelen met verschillende kleuren of door de vervaagde dessins te combineren met de rauwe betonlook. Zo verdeel je optisch de ruimte of loopt de slaapkamer naadloos over in de gang met behoud van de behaaglijke sfeer. Dit tapijt is een eyecatcher in de slaapkamer door de unieke samenstelling van dessin en kleur. Voor een klassiek gevoel in een modern jasje kies je voor het Patterns tapijt. Door de vilten rug afwerking ontstaat extra comfort, warmte- en geluidsisolatie.  Zodoende ook ideaal voor een geruisloze omgeving waar je ongestoord kunt slapen of werken. De vloerkleden zijn verkrijgbaar als kamerbreed of als kleed-op-maat. Bij dit laatste kun je ook nog kiezen tussen twee verschillende afwerkingen: Blindband of Feston. 
 
desso-patterns-en-shades-02.jpg
 
Industriële woonstijl
Voor een industriële look in huis is de Patterns & Shades collectie ideaal. Je kunt kiezen voor denim blauw of beton grijs en dit mixen met meubelen en accessoires van metaal, leer en glas. Met het Shades tapijt kun je grote ruimtes goed kamerbreed stofferen en nog steeds een eigentijdse uitstraling creëren; perfect voor optimale akoestiek in een industriële of grote hoge ruimte. Het tapijt is eenvoudig te reinigen en geschikt voor intensief gebruik. 
 
desso-patterns-en-shades-03.jpg
 
Modern klassiek
De New Classic woonstijl is een mix van moderne en klassieke elementen in één interieur waardoor de sfeer een verrassende uitstraling krijgt. De trendkleur goud zorgt daarbij voor een vleugje glamour! Kies je voor een in het oog springende bank met klassiek patroon, dan zorgt een op maat gemaakt kleed uit de Shades collectie voor  een mooie balans. Dankzij de speciale hoog-laag tuft techniek ziet de lussenpool er verweerd uit en voelt verrassend zacht aan. Het ‘shades’ kleed op de chique houten vloer zorgt ervoor dat het zitgedeelte net wat meer behaaglijkheid en gezelligheid heeft, zonder te veel de aandacht te trekken.
 
desso-patterns-en-shades-04.jpg
 
Geel als sfeermaker
In een strak design interieur is een op maat gemaakt kleed uit de nieuwe Patterns & Shades collectie een echte sfeermaker. De trendkleur geel komt goed tot z’n recht dankzij de verweerde uitstraling van het kleed en de klassieke patronen. De moderne meubels gecombineerd met accessoires zoals leren kussens en plaids en vazen in hetzelfde kleurenpalet maken van het interieur een geheel. 
 
desso-patterns-en-shades-05.jpg
 
Staal aanvragen?
Je kunt bij Desso een gratis staal aanvragen van dit nieuwe tapijt, via dessotarkett.nl Het Shades tapijt kost €119,- per strekkende meter (vier meter breed). Het Patterns tapijt is er in 8 verschillende kleuren en kost €149,- per strekkende meter (4 meter breed).
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide