11395
Retro vloer
Gepubliceerd: 06-04-2017 Laatste update: 29-09-2018

Is de vloer toe aan een metamorfose? Dan kun je natuurlijk kiezen voor laminaat, tapijt, parket, pvc, linoleum enz. Maar als je kiest voor een hippe vloer met retro eigenschappen, dan zijn zelfklevende vinyltegels de oplossing. Deze tegels zijn in diverse prints online verkrijgbaar. Ideaal voor in de hal, toilet en keuken. Maar ook de kinderkamer kan je hiermee een andere look geven.

 

Plak gemak
Zelfklevende vloeren zijn hot! De vloertegels zijn gemaakt van een stevig vinyl. Die is voorzien van een zelfklevende laag. Deze pvc tegels kun je gewoon op een bestaande (gladde) vloer plakken. Hiervoor moet de ondervloer schoon, vlak en droog zijn. Je snijdt of knipt de tegels met eenvoudig op maat. De vinyltegels zijn makkelijk schoon te maken. Ze zijn slijtvast en voorzien van een antislip laag.

Pimp je caravan
We denken natuurlijk allemaal in eerste instantie aan de ruimtes in huis. Maar met deze praktische tegels, kun je ook heel makkelijk de binnenkant van je toercaravan een nieuwe look geven. Niet alleen de vloer, maar ook de wanden kun je met gemak oppimpen. Voor de wanden heb je wel een geschikte lijm nodig. Vier je vakantie in hippie stijl! Mix & Match
Je kunt met de vinyltegels je eigen stijl creëren. Je kunt kiezen voor uni, houtlook maar ook voor patronen. Zo leg je in een handomdraai een pvc vloer met een Portugees tintje. Wanneer je diverse prints door elkaar legt ontstaat er een mooi patchwork effect. Probeer de tegels wel in eenzelfde kleursoort te combineren, anders wordt de vloer ontzettend druk.

inspiratiebrochures1.png

DIY
Ben jij een echte knutselaar? Dan zal jij deze ideeën vast ook heel leuk vinden:

- Geef iedere trede van de trap een ander dessin

- Geef een vierkante poef een retrolook

- Beplak een tafelblad met een mooi patroon

- Pimp een ladekastje met hippe tegels

De afmetingen van de vinyltegels zijn 30,5 x 30,5 cm. Ze zijn per stuk en per vierkante meter verkrijgbaar.

Foto is van funky-friday.com

03-04-2017| Nancy van der Drift | Styling ID

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide